Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Με επιτυχία οι πτυχιακές εξετάσεις πιάνου του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι πτυχιακές εξετάσεις πιάνου του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, στις 12 μ.μ.,
στην Αίθουσα του Κέντρου Πληροφόρησης Νέων του Πνευματικού Κέντρου. Η Μαρία Ιωάννου, σπουδάστρια της τάξης πιάνου του Θεόφιλου Παπαδόπουλου, εκτέλεσε με δεξιοτεχνία και ιδιαίτερη αισθητική το πρόγραμμα της με αποτέλεσμα να βαθμολογηθεί με βαθμό 10 άριστα παμψηφεί ενθουσιάζοντας το πολυπληθές κοινό που παρακολούθησε τη διαδικασία.

Την επιτροπή αποτελούσαν οι διακεκριμένοι πιανίστες Παύλος Δημητριάδης, Άντζελα Κοτίδου, Νάντια Τζήμα, Θεόφιλος Παπαδόπουλος, η Λίνα Πατρώνα, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου και η Μάχη Κυπραίου, Διευθύντρια του Ωδείου και Πρόεδρος της επιτροπής.



Η κ. Κυπραίου ανακοίνωσε το βαθμό της σπουδάστριας, την οποία συνεχάρη και τόνισε ότι η μέρα αυτή είναι σημαντική για το Ωδείο, αλλά για την πόλη που έχει το Δημοτικό Ωδείο και με το εκπαιδευτικό του έργο φέρνει σημαντικά αποτελέσματα. Εκπροσωπώντας την επιτροπή, ο κ. Δημητριάδης, πρώην Διευθυντής του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης, εξέφρασε τη χαρά του που βρέθηκε στην πόλη των Γιαννιτσών και παρακολούθησε ένα πτυχίο όχι μόνο εφάμιλλο, αλλά και ανώτερο πτυχίων που δίνονται από μεγάλα ιδρύματα της Θεσσαλονίκης και πρότεινε να δοθεί έπαινος στη σπουδάστρια για την δεξιοτεχνία και τη μουσικότητα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)