Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Ακόμα ένα γεμάτο αγωνιστικά Σαββατοκύριακο για τα Τμήματα Basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών



Με ένα ακόμη Σαββατοκύριακο πλούσιο σε αγωνιστικές δράσεις συνεχίζει τις δραστηριότητές του το Τμήμα Basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών.

Το πρώτο τμήμα Μίνι (γεννηθέντες το 2005) του Συλλόγου «ανοίγει την αυλαία» των αγώνων το Σάββατο 23/011/2019 και ώρα 10:00 το μεσημέρι, στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών, όπου θα συναντηθεί με την ομάδα των «Ικάρων» για το Τουρνουά «Μίνι» της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.


Στην συνέχεια το δεύτερο τμήμα Μίνι (γεννηθέντες το 2006) του Συλλόγου που συμμετέχει και αυτό στο τουρνουά «Μίνι» θα αγωνιστεί το Σάββατο  στις 12:00 στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών με αντίπαλο την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα του «Φ.Ο. Αριδαίας», καθώς ο σύλλογος στο συγκεκριμένο τουρνουά παίρνει μέρος με δύο ομάδες.
Το Ανδρικό Τμήμα συνεχίζει τις υποχρεώσεις του συλλόγου την ίδια μέρα (Σάββατο 23/11/2019), στις 6.00 το απόγευμα, όπου θα αγωνιστεί στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών με την ομάδα του «Α.Κ.Ε. Πιερίας» για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ .



Την Κυριακή 24/11/2019 και ώρα 12:00 , την «αυλαία» των παιχνιδιών θα κλείσει το παιδικό Τμήμα  (γεννηθέντες το 2004) του Συλλόγου που θα  αγωνιστεί σε φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχα ηλικιακά ομάδα του «Α.Ο.Κ. Γουμένισσας. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Γουμένισσας.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)