Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Σκληρό ΡΟΚ Μπάτση –Αντιπολίτευσης



Όσο περνάει ο καιρός όπως φαίνεται  ότι θα σκληραίνει η αντιπαράθεση του Χρήστου Μπάτση  με την αντιπολίτευση ( και  με την παράταξη Μπίνου και με την παράταξη Χατζηδημητρίου).
‘Όχι μόνο θα σκληραίνει αλλά η επίδειξη ισχύος από την πλευρά Μπάτση  θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Ένα ακόμα δείγμα γραφής  της επίδειξης δύναμης είναι  η στάση στην συνεδρίαση της επιτροπής ποιότητας ζωής ( δεν είναι και τόσο σημαντική)   που συνεδρίασε το μεσημέρι της Παρασκευής . Μεταξύ των θεμάτων της επιτροπής ήταν και η εκλογή Αντιπροέδρου. Ο Δήμαρχος πρότεινε  την Πολυξένη Νάνου. Ο Λάκης Προκοπίδης  πρότεινε να οριστεί ένας από την αντιπολίτευση: Ο ίδιος ή η Σταυρούλα Λαζάρου ή Στέφανος Αβραμίκας.

Υποστήριξε   ότι τη θέση αυτή καταλαμβάνει άτομο από την μειοψηφία. Υπάλληλος του Δήμου υποστήριξε ότι σύμφωνα με τις τελευταίες τροποποιήσεις στον ‘’ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ’’, ο Αντιπρόεδρος εκλέγεται με βάση την απόλυτη πλειοψηφία των μελών που απαρτίζουν την επιτροπή, χωρίς να αναφέρεται αν προέρχεται από την πλειοψηφία ή μειοψηφία. Τελικά  Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε η προτεινόμενη από τον Πρόεδρο    Πολυξένη Νάνου.


Η  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ

Πρόεδρος: Χρήστος Μπάτσης
ΑντιπρόεδροςΠολυξένη       Νάνου
Μέλη:
Δημήτριος Γιάντσης
  Χρήστος   Χατζηγιαννίδης

    Ευάγγελος   Προκοπίδης
     Στέφανος   Αβραμίκας
  Σταυρούλα Λαζάρου- Παπαδοπούλου

Με πληροφορίες και από το fb του Ε. Προκοπίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)