Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Σε καραντίνα 14 ημερών όσοι έρχονται από το εξωτερικό

https://im1.7job.gr/sites/default/files/imagecache/1200x675/article/2020/12/312869-venizelos.jpgΣε καραντίνα 14 ημερών όσοι έρχονται από το εξωτερικόΣε καραντίνα 14 ημερών όσοι έρχονται από το εξωτερικόΣε καραντίνα θα μπαίνουν όσοι φτάνουν στην Ελλάδα από το εξωτερικό, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.


Ειδικότερα, σύμφωνα με τα νέα μέτρα, όσοι έρχονται στη χώρα από το εξωτερικό, Έλληνες και ξένοι, θα μπαίνουν σε κατ’ οίκον καραντίνα για 14 ημέρες, υπογραμμίζοντας πως στους παραβάτες θα επιβάλονται πρόστιμα.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο νέος υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας. Όπως επισήμανε, όσοι επιστρέφουν από το εξωτερικό στη χώρα, θα πρέπει να τίθενται σε καραντίνα για 14 ημέρες, και εφόσον παραβιάσουν αυτή την καραντίνα θα υποστούν κυρώσεις. Ερωτηθείς για το αν θα διακοπούν οι πτήσεις από Αθήνα για Λονδίνο, είπε ότι «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Πάμε βήμα βήμα, τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς».

Πηγή: tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)