Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Διαδικτυακά σούρβα στους Προμάχους


 

Φέτος θα γιορτάζουμε τη Σούρβα με έναν διαφορετικό τρόπο!

 

Κάθε χρόνο, τέτοιες μέρες, ετοιμαζόμαστε για την εκδήλωση «σταθμό» του συλλόγου μας και του χωριού μας . Αναφερόμαστε φυσικά στην «ΣΟΥΡΒΑ» των Προμάχων.

Δυστυχώς φέτος, δεδομένης της κατάστασης και των περιορισμών, θα στερηθούμε ΚΑΙ αυτή την ευκαιρία να γιορτάσουμε, να χορέψουμε, με φίλους και γνωστούς, όπως στερηθήκαμε τόσα και τόσα ώστε να ξεπεραστεί το συντομότερο η επιδημία που πλήττει την κοινωνία ανά τον κόσμο.

 

Μετά από επιθυμία αρκετών φίλων του συλλόγου μας, αύριο Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020  στις 20:30, θα σας κρατήσουμε συντρόφια μαζί με την ορχήστρα «Μακεδονικός Ήχος» σε live μετάδοση με παραδοσιακή μουσική .

 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε Like στη **σελίδα του συλλόγου για να μαθαίνετε τα νέας μας, και μίση ώρα πριν τις 20:30 θα σας δώσουμε έναν σύνδεσμο για να παρακολουθήσετε την διαδικτυακή μας εκδήλωση μέσω της πλατφόρμας του Youtube  μόνο με ένα κλικ.

 

#Μένουμε_στο_σπίτι , #μένουμε_ασφαλείς!

 

 

 

** Η σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/%CE%9C%CE%A7%CE%A3-%CE%9F%CE%B9-%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%BF%CE%B9-1631772507095110

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)