Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ : Είναι γεμάτο με ποντίκια το Δημαρχείο


 

 

 

 

 

 

Λακωνικός και ουσιαστικός ο δημοτικός σύμβουλος Παράσχος Τσάνταλης υποστηρίζει ότι το Δημαρχείο Αλμωπίας στην Αριδαία,

είναι γεμάτο με ποντίκια που ροκανίζουν τα συμφέροντα του Δήμου , αλλά ενδεχομένως και τον ...δήμαρχο. Αιτία  για τις δηλώσεις του αποτελεί η θρασύτατη στάση δικηγόρου που εκπροσωπεί κατά δήλωσή του πρώην δήμαρχο του πρώην δήμου Εξαπλατάνου, να ζητήσει τα...ρέστα για ποιον λόγο ο Δήμος έστειλε επιστολή στο ελεγκτικό συνέδριο

  να μάθει για την τύχη διαφόρων  παλαιότερων υποθέσεων και να προασπίσει τα συμφέροντά του. Οι...ποντικοί  όπως όλα δείχνουν ενημέρωσαν τα άλλα  «τρωκτικά»  που άρχισαν τους έμμεσους νομικίστικους εκφοβισμούς. Ο Παράσχος Τσάνταλης δεν θέλησε να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες. Δεσμεύτηκε όμως να επανέλθει στο θέμα.

Παρατήρησε δε ότι εκτός από τις απολυμάνσεις για τον  .


COVID-19   χρειάζεται να προβεί και   σε  ...μυοκτονίες

 

9 σχόλια:

  1. Παράσχο τον στήριξες τον Μπάτση και τώρα κάνεις σαν γκόμενα που την παράτησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε καλώς τον, τον μπογιατζή τίς Ανατολικής Αλμωπίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και η Γ Α Τ Α πιάνεται στην φ ά κ α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού την γλύτωσαν τα κλεφτρόνια , τώρα βγάζουνε και γλώσσα.Τουλάχιστον ο Παράσχος τους περιόρισε το κλέψιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μοίρα σου το έχει Καημένε, να ασχολείσαι με ποντίκια και κοτσάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η θέση του Παρουτογλου ποια είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τουλάχιστον ας παραδεχτούμε, ότι ειμαστε όλοι κότες πτηνοτροφειου,ούτε καν ελευθέρας βοσκής.Το να αποκαλείς κάποιον ανώνυμα καυμενο ή μπογιατζή,που ενδιαφέρεται και αγωνιζεται μόνο για το κοινό συμφέρον με τεράστιο ψυχικό κόστος,το οικονομικό δεν το αναφέρω,είναι η αισχιστου μορφής αχαριστία.Δυστυχως είμαστε αξιολυπητοι και λυπάμαι πραγματικά και ντρέπομαι,που δεν έχω το σθένος,όχι να τον υπερασπιστώ,αλλά να τον εκθειασω για όλα όσα προσέφερε στην επαρχία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά αναφέρεις ότι είναι άδικο να χαρακτιρίζουμε τον άνθρωπο καυμένο η μπογιατζή.
      Καυμένοι, μπογιατζιδες, αξιολύπητοι είναι οι πολίτες της Αλμωπίας οι οποίοι εδώ και πολλά χρόνια βλέπουν, ακούν χωρίς να μπορούν να αντιδρούν. Είναι παγιδευμένοι από τους δημοτικούς άρχοντες επειδή είναι συνιπεύθυνοι για τι πράξεις τους. Επίσης αρέσκονται απλά να ακούν καταγγελείες . Τα πρόσωπα είναι συγκεκριμένα , εναλλάσονται στην εξουσία εδώ και πολλά χρόνια. Την εξουσία την πρόσφέρουν οι εκλογές. Ως απλός πολίτης έχω όφελος να υπερασπιστώ εκθειάζοντας τις δωρεεές.

      Διαγραφή
  8. Για την ουσία του πράγματος πρώτα. Ένας εκλεγμένος Δήμαρχος, δεν εκβιάζεται. Ενημερώνει το Δ.Σ, αλλά και τους δημότες, και παραδίδει σε δημόσια χλεύη όποιον το επιχειρεί. Αυτό περιμένω να πράξει και ο Δήμαρχος. Και ακόμη, περιμένω να μάθω το περιεχόμενο της αλληλογραφίας του με το Ελεγκτικό Συνέδριο. Η παρέμβαση βέβαια του Κου Τσάνταλη με υποψιαζει για το θέμα, αλλά θα περιμένω να βεβαιωθώ και θα επανέλθω.
    Σ'ό,τι αφορά τα σχόλια που γράφτηκαν εδώ, έχω να πω το εξής. Στο Δήμο μας, με αυτήν την ιστορία των ψεύτικων ασφαλτοστρώσεων κτλ, χάθηκαν πάρα πολλά χρήματα. Όποιον να ρωτήσεις θα στο πει. Δεν είναι κοινό μυστικό. Είναι μια αλήθεια που την συζητούν όλοι φανερά. Βρέθηκε λοιπόν ένας άνθρωπος να το πάει παραπέρα. Να ζητήσει από την δικαιοσύνη, να επιβάλει την επιστροφή των κλεμμένων. Με μεγάλο προσωπικό και οικονομικό κόστος και χωρίς την συνδρομή των εκάστοτε δημοτικών αρχών.
    Η δικαιοσύνη, όσο ανεξάρτητη μπορεί να είναι, με αυτό το σφικταγκάλιασμα με το εκάστοτε πολιτικό προσωπικό, έδωσε κάποιες απαντήσεις. Δεν είναι του παρόντος χρόνου να τις κρίνω. Θα ρωτήσω όμως όλους αυτούς με τις "έξυπνες" ατάκες, με τα εύκολα (ενίοτε και χυδαία) υπονοούμενα σε βάρος του ανδρός, τι είναι αυτό που τόσα χρόνια τους ενοχλεί; Δηλαδή θα ήταν όλα καλώς καμωμένα, αν το βούλωνε; αν δεχόταν έναν από τους πολλούς προσοδοφόρους συμβιβασμούς που του έγιναν; αν αηδιασμένος, τα παρατούσε όλα και γύριζε σπίτι του; Τέτοιους πολίτες έχετε στο μυαλό σας;"Δούλοι, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, προσμένουμε ίσως κάποιο θάμα", έγραφε ο Κ. Βάρναλης, έχοντας κατά νου κάτι τύπους σαν εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)