Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Έρευνα: Αυτοί είναι οι μισθοί στην Ελλάδα σήμερα (Πίνακες)

Έρευνα: Αυτοί είναι οι μισθοί στην Ελλάδα σήμερα (Πίνακες)

 

Τους χαμηλότερους και τους υψηλότερους μισθούς για διάφορες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα σήμερα παρουσιάζει έρευνα της εταιρείας Randstad.

Σημειώνεται ότι οι θέσεις και οι μισθοί που αναφέρονται αφορούν τον κλάδο των πωλήσεων και του μάρκετινγκ, τον κλάδο των υποστηρικτικών υπαλλήλων, τον ασφαλιστικό κλάδο, τον κλάδο του ανθρώπινου δυναμικού, τον φαρμακευτικό κλάδο, τις νομικές υπηρεσίες, τον κλάδο των χρηματοοικονομικών και της λογιστικής, τον κλάδο της τεχνολογίας, τον κλάδο των μηχανικών και logistics και τον κλάδο της εξυπηρέτησης πελατών.

Έτσι, με βάση τα στοιχεία αυτά, η πιο καλοπληρωμένη θέση εργασίας σήμερα στην Ελλάδα είναι αυτή του Chief Information Officer (CIO) στον κλάδο της τεχνολογίας με το μισθό να φτάνει τις 12.000 ευρώ (μεικτός μισθός με 14 μισθούς το χρόνο).

Ακολουθεί η θέση finance manager/director στον κλάδο των χρηματοοικονομικών με μηνιαίο μισθό έως 10.000 ευρώ ενώ στον ίδιο κλάδο η θέση του head of relationship manager έχει μισθό έως 8.000 ευρώ.

Στο νομικό τομέα οι θέσεις των corporate & legal affairs manager και head of legal department αμείβονται με έως 8.000 ευρώ, ενώ υψηλές είναι οι αποδοχές και στο ναυτιλιακό κλάδο, όπου η θέση του technical manager αμείβεται με έως 8.000 ευρώ ενώ αυτή του fleet manager με έως 7.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι τα πορίσματα της έρευνας θα παρουσιαστούν αναλυτικά από την κυρία Λήδα Σγουράκη, Regional Manager, Professionals, Randstad Ελλάδας στο webinar με θέμα 'top 2021 HR trends', το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Απριλίου στις 11:00 - 12:00. Για να παρακολουθήσετε δωρεάν το σεμινάριο κάντε την εγγραφή σας εδώ.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την έρευνα εδώ .

Δείτε όλους τους πίνακες με τις αποδοχές

https://cdn.cnngreece.gr/media/news/2021/04/21/262999/photos/snapshot/misthoi-customer-service.jpg 

Πηγή: cnn.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)