Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Σκάνδαλο Φουρθιώτη: Να αποδοθούν άμεσα ευθύνες!

Σκάνδαλο Φουρθιώτη: Να αποδοθούν άμεσα ευθύνες!

Βασίλης Σκουρής
Του Βασίλη Σκουρή

Σαφείς απαντήσεις: Είχε φρουρά με 14 αστυνομικούς και 9 περιπολικά, που ούτε υπουργοί δεν διαθέτουν; Γιατί η ΕΛΑΣ το διέψευδε και κάλυπτε τις αθλιότητες με τιε μηνύσεις κατά βουλευτών και δημοσιογράφων; Γιατί οι αρμόδιοι παραμένουν στη θέση τους, ενώ ο Μ. Χρυσοχοΐδης ζήτησε να αποσυρθεί η φρούρηση; Εύλογο το ερώτημα: «Ποιους κρατάει;»

Κάθε λογικός άνθρωπος αρνείται να πιστέψει αυτό που συμβαίνει με το Μένιο Φουρθιώτη: Διέθετε, λέει, από τον περασμένο Μάρτιο φρουρά από την ΕΛΑΣ- και, μάλιστα, τι φρουρά: 14 αστυνομικούς και 9 περιπολικά! «Υπουργός κυβέρνησης και …παραπάνω» για την ΕΛΑΣ ο Φουρθιώτης! Ίσως αυτό, μάλιστα, να είναι και άδικο, καθώς πόσοι υπουργοί να υπάρχουν που να έχουν τόση φρουρά-τόση δύναμη, είναι αλήθεια, θα τη ζήλευαν και ολόκληρα αστυνομικά τμήματα σε πολλές περιοχές της χώρας!

Η στήλη αρνείται να πιστέψει την είδηση, αν και πλέον κυκλοφορούν έγγραφα που την επιβεβαιώνουν! Θα περίμενε τις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ-αλλά και πάλι, η ΕΛΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση προ ημερών ότι ο Μένιος Φουρθιώτης, μάνατζερ μοντέλων, τηλεοπτικός σχολιαστής, επίδοξος αρχηγός κόμματος και επίδοξος εκδότης, δεν έχει φρουρά! Την Τετάρτη, όμως, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μας ενημέρωσε ότι με απόφαση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αποσύρεται από τον Μένιο Φουρθιώτη η φρουρά που ….δεν είχε! Μύλος!

Σκάνδαλο μεγάλο, ο κόσμος ψάχνει περιπολικό όταν το χρειάζεται και πολλές φορές δεν βρίσκει και κάποιοι έχουν 9 περιπολικά να τους φυλάνε! Και έχουν τέτοιο θράσος να προχωρούν σε μηνύσεις κατά βουλευτών (όπως ο Παύλος Πολάκης) και δημοσιογράφων (όπως ο Κώστας Βαξεβάνης) και να ζητούν και την αυτόφωρη παραπομπή τους.

Εφόσον ισχύουν όσα λέγονται για τον Φουρθιώτη (βλέπετε, παρά τις αποδείξεις που υπάρχουν, ποιος να πιστέψει ότι συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην Ελλάδα του σήμερα) πρόκειται περί μεγάλου σκανδάλου και τα ερωτήματα που τίθενται για απάντηση είναι μεγάλα:

-Για ποιον λόγο και από ποιους ορίστηκε φρουρά και μάλιστα «επιπέδου υπουργού και πάνω» στον μάνατζερ ταλέντων και επίδοξο εκδότη και αρχηγού κόμματος;

-Γιατί η ΕΛΑΣ διέψευσε την ύπαρξη της φρουράς; Να μην ήξερε, είναι αδύνατον. Ποιος άλλος λόγος υπήρχε;

-Έχει τεθεί στη διάθεση του Φουρθιώτη και στο πλαίσιο της φύλαξής του και θωρακισμένο αυτοκίνητο;

-Ο αρμόδιος υπουργός, με απόφασή του, μετά και τον μεγάλο θόρυβο που ξεσηκώθηκε, απέσυρε τη φρουρά, που κατά την ΕΛΑΣ δεν υπήρχε! Γιατί δεν δίνει και μια εξήγηση στους πολίτες γιατί ο Μ. Φουρθιώτης φυλάσσεται επί ένα χρόνο από 14 αστυνομικούς και 9 περιπολικά; Και γιατί δεν έστειλε, με απόφασή του, τους αρμοδίους στο σπίτι τους;

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που αφορούν την υπόθεση Φουρθιώτη! Προκύπτουν, όμως, από την υπόθεση και γενικότερα ερωτήματα, που ούτε καν η αντιπολίτευση δεν τα θέτει:

-Πόσοι είναι σήμερα οι αστυνομικοί που φρουρούν υψηλά πρόσωπα; Και είναι όλα υψηλά πρόσωπα ή υπάρχουν και άλλοι …Φουρθιώτηδες;

-Τα κριτήρια είναι αντικειμενική ή χωρούν και …ρουσφέτια-να έχουμε, πχ, έναν αστυνομικό για οδηγό ή έναν αστυνομικό για το …σούπερ μάρκετ;

Αν οι απαντήσεις στα παραπάνω δεν αρκούν και εάν δεν είναι και πειστικές, το ερώτημα που υπάρχει και που λέει «από πού τους κρατάει ο Φουρθιώτης και έχει αυτή τη μεταχείριση», θα υιοθετηθεί από ακόμα περισσότερους ανθρώπους. Και αυτό δεν είναι καλό ακόμα και για όποιον αυτοχαρακτηρίζεται …άριστος!

3 σχόλια:

  1. Τι ξεφτίλα είναι αυτή.
    Οι "άντρες"που δέρνουν κοριτσάκια και τα απειλούν με βιασμό(επίσημες καταγγελίες) κάνουν τριπλοβάρδιες και κάθονται σούζα στον ...Ουστιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O μάνατζερ της Τζούλιας που τα άρπαζε απο τη λίστα Πέτσα(πετσομπουκωμενο)διατηρώντας ένα σάιτ "φάντασμα", έχει στη διαθεση του περιπολικά και αστυνομικούς όσα ούτε ένας βουλευτής.Πληρωμενα από την τρύπια τσέπη μας.
    Γιατί άραγε; Γιατί τόση "περιποίηση"; Τι ανάγκη τον έχουν;
    Πιο πατρίς θρησκεία οικογένεια πεθαίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ξεχαστεί σε δύο μέρες.
    Τώρα γυρίζουν ξανά το έργο:ΜΑΡΦΙΝ.
    για να μη βλέπει ο κόσμος υποκουλτούρα Φουρθιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)