Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Marfin: Ανοίγει ξανά ο φάκελος - Νέα πρόσωπα ερευνά η αστυνομία

Marfin: Ανοίγει ξανά ο φάκελος - Νέα πρόσωπα ερευνά η αστυνομία

 

 

Οι αρχές ανοίγουν ξανά την υπόθεση της Marfin, καθώς προέκυψαν νέα στοιχεία.

Ο φάκελος της Marfin ανοίγει ξανά από την ελληνική αστυνομία, καθώς προκύπτουν νέα στοιχεία για τον εμπρησμό της τράπεζας. 

Συγκεκριμένα, από την Εισαγγελία Αθηνών διατάχθηκε προκαταρκτική διερεύνηση αδικημάτων, κατόπιν νέων στοιχείων που προσκομίσθηκαν από την ΕΛΑΣ.

Μάλιστα, η διερεύνηση ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής καθώς πλέον στο κάδρο των ερευνών έχουν μπει νέα πρόσωπα.

Υπενθυμίζεται, ο φάκελος αφορά την τραγωδία στις 5 Μαΐου του 2010, όταν τρεις άνθρωποι, ανάμεσά τους και μία έγκυος, έχασαν τη ζωή τους σε κτίριο της τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας.

1 σχόλιο:

  1. Υπουργός και τότε ο Μιχαλάκης.
    Δεν έκανε τίποτα η υπόθεση έκλεισε.Μετα με κυβέρνηση του Αντώνη του Μακεδονομάχου και ενώ συχνά για κατανάλωση αναφέρανε τη Μαρφιν πάλι δεν έγινε τιποτα.
    Τώρα ο Μιχαλάκης ξαναθυμήθηκε τη Μαρφιν και αφού προηγουμένως η κυβέρνηση της ΝουΔουλας νομοθέτησε να μην έχουν δικαίωμα αποζημίωσης οι συγγενείς των θυμάτων.
    Δύσκολο να τη σκαπουλάρεις με τοσες χιλιάδες νεκρούς,επερχόμενη τραγωδία με την όλη υγειονομική διαχείριση και οικονομική καταστροφή .
    Πρέπει να τραβήξεις πολλους Παππάδες και Μαρφιν από το μανίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)