Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Euro 2020: Το πρόγραμμα των αγώνων σήμερα 26/6 – Οι ώρες μετάδοσης

Euro 2020: Το πρόγραμμα των αγώνων σήμερα 26/6 – Οι ώρες μετάδοσης

Δημήτρης Μπάφης

Γράφει ο  

Σήμερα (26/6) ξεκινά η νοκ-αουτ φάση του Euro 2020, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο ισχυρές αναμετρήσεις και τους νικητές να παίρνουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η αυλαία θα ανοίξει στις 19:00 όπου στο «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» του Άμστερνταμ, η Ουαλία θα αντιμετωπίσει την Δανία, με τους «δράκους» να έχουν προκριθεί ως δεύτεροι από τον πρώτο όμιλο αριθμώντας 1 νίκη – 1 ισοπαλία – 1 ήττα.

Αντίθετα, η Δανία χρειάστηκε μόλις μία νίκη για να καταφέρει να περάσει την φάση των ομίλων, καθώς οι ήττες από Φινλανδία και Βέλγιο δεν την πτόησαν και στην 3η αγωνιστική επικράτησε της Ρωσίας με 4-1 παίρνοντας το εισιτήριο για τα νοκ-αουτ.

Σημειώνεται ότι η ομάδα του Κάσπερ Γιούλμαν ανέκαμψε τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά καθώς το περιστατικό του Κρίστιαν Έρικσεν σόκαρε όλη την αποστολή, όμως κατάφεραν να σημειώσουν μία μεγάλη επιτυχία, δεδομένων των συνθηκών.

Τέλος αναφέρουμε ότι η νικήτρια ομάδα θα προκριθεί στα προημιτελικά και βρεθεί απέναντι στην νικήτρια του αγώνα Ολλανδία – Τσεχία που είναι προγραμματισμένος για τις 27/6 στις 19:00.

Στις 22:00, Ιταλία και Αυστρία θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο του «Γουέμπλεϊ», στο Λονδίνο, με την «Σκουάντρα Ατζούρα» να έχει τραβήξει τα βλέμματα των φιλάθλων καθώς έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της, έχοντας σημειώσει 7 γκολ.

Η Αυστρία έχοντας 6 βαθμούς (2 νίκες – 1 ήττα) τερμάτισε δεύτερη στον 3ο όμιλο και θέλει να κάνει την μεγάλη έκπληξη, ενώ ο νικητής της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει στην φάση των «8» τον αντίστοιχο του ζευγαριού Βέλγιο - Πορτογαλία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 26 Ιουνίου

19:00 Ουαλία - Δανία | Γιόχαν Κρόιφ Αρένα, Άμστερνταμ

22:00 Ιταλία - Αυστρία | Γουέμπλεϊ, Λονδίνο 

Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)