Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

ΒΟΜΒΑ για Χαρδαλιά! Πέρασαν χωρίς έλεγχο 4 μέλη της Φενέρμπαχτσε με πυρετό – Πέντε μέρες μετά πρώτο κρούσμα κορονοϊού στον ΠΑΟ

ΒΟΜΒΑ για Χαρδαλιά! Πέρασαν χωρίς έλεγχο 4 μέλη της Φενέρμπαχτσε με πυρετό – Πέντε μέρες μετά πρώτο κρούσμα κορονοϊού στον ΠΑΟ

 Γράφει ο
Κώστας Παπαδόπουλος

 Ένα θέμα-σοκ που εκθέτει  μέγιστα τον Νίκο Χαρδαλιά, φέρνει σήμερα στην επιφάνεια η Εφημερίδα των Συντακτών και φέρνει τα πάνω κάτω.

Συγκεκριμένα αποκαλύπτει πώς την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατηγορούσε τους πολίτες για το δεύτερο lockdown στην Ελλάδα και τη διάδοση του κορονοϊού στη χώρα, στάση και του Νίκου Χαρδαλιά, την ίδια στιγμή δινόταν η εντολή να περάσουν ασθενείς από την Τουρκία.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Άντας Ψαρρά στην έντυπη έκδοση της Εφημερίδας των Συντακτών που κυκλοφορεί σήμερα, βρισκόμαστε τις 22 Οκτωβρίου του 2020, λίγο πριν ανακοινώσει η κυβέρνηση το σκληρό lockdown,  με αρκετά σκληρά μέτρα να υπάρχουν προκειμένου να μπει κάποιος στην Ελλάδα.

Η Εφ.Συν φέρνει λοιπόν στην επιφάνεια τη σειρά των τηλεφωνικών μηνυμάτων, τα οποία φέρεται να είναι  ανάμεσα  στον αρμόδιο αξιωματικό Πολιτικής Προστασίας και τον επικεφαλής της υπηρεσίας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο αξιωματικός φέρεται να μιλάει για την αποστολή της Φενέρμπαχτσε η οποία θα αγωνιζόταν με τον Παναθηναϊκό για τη Euroleague και του αποκαλύπτει πως τέσσερα άτομα της αποστολής έχουν πυρετό, με τον επικεφαλής να του απαντάει ότι η ομάδα μπορεί να περάσει, κάτι που αποτελεί «εντολή του Νίκου Χαρδαλιά» σύμφωνα πάντα με τα sms που παρουσιάζει η εφημερίδα.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Αξιωματικός: Τέσσερα άτομα συνοδείας από τη Φενέρ έχουν πυρετό!

Επικεφαλής: Να περάσει η ομάδα!

Αξιωματικός: Σίγουρα;

Επικεφαλής: Εντολή Χαρδαλιά, τελειώνετε, στο πακιστανικό το τηλέφωνο.

Είναι ξεκάθαρο από τη συνομιλία ότι ο επικεφαλής επικαλείται τον πολιτικό του προϊστάμενο, Νίκο Χαρδαλιά,  ο οποίος φαίνεται ότι δε νοιάζεται για τα τέσσερα άρρωστα άτομα και επιτρέπει κανονικά την είσοδο της ομάδας στην Ελλάδα.

Ωστόσο υπάρχει και συνέχεια η οποία είναι σίγουρα χειρότερη. Ο επικεφαλής δίνει εντολή να περάσει η αποστολή παρά τις προσπάθειες που κάνει άντρας της πυροσβεστικής όπως μπορείτε να δείτε στη δεύτερη συνομιλία.

Η συνεχής αναφορά στα «Πακιστανικά» τηλέφωνα επιβεβαιώνει το γεγονός ότι γνωρίζουν οι συνομιλούντες πως υπερβαίνουν τα καθήκοντά τους, προκειμένου να εκτελέσουν τις άνωθεν εντολές της πολιτικής τούς ηγεσίας.

Μάλιστα υπάρχει και ακόμα ένα μήνυμα, στο οποίο ο αξιωματικός τονίζει ότι η αποστολή μπορεί να περάσει, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο που υπάρχει.

Ήταν 22 Οκτωβρίου 2020 όταν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του ΠΑΟ πανηγύρισε το ίδιο βράδυ τη νίκη της με 82-68.

Πέντε ημέρες μετά εμφανίζεται το πρώτο κρούσμα στην ομάδα του ΠΑΟ, ενώ τη μεθεπόμενη ανακοινώνεται και δεύτερο επιβεβαιωμένα κρούσμα. Για τον λόγο αυτό αναβλήθηκε εξάλλου την ίδια μέρα το παιχνίδι της ΚΑΕ ΠΑΟ με τη Ζενίτ. Ήδη πολλοί αγώνες αναβάλλονταν τότε σε όλη την Ευρώπη, μια και το σαρωτικό δεύτερο κύμα βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη και οι γιατροί με τους νοσηλευτές έδιναν μάχες στις εντατικές.

Ολόκληρο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Άντας Ψαρρά στην Εφημερίδα των Συντακτών που κυκλοφορεί σήμερα.

Πηγή: sportime.gr

1 σχόλιο:

  1. Ο κλαρινογαμπρός που κουνάει το δάχτυλο σε όλους.
    Αληταράδες. Καταστεψατε τον κόσμο προσπαθώντας να φάτε το καταπετασμα και κάνοντας εξυπηρετήσεις όπου θέλετε και κυριως τα κομματοσκυλα σας και δέροντας τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)