Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Γιατί αυξήθηκαν οι τιμές στα καύσιμα; Η πρόεδρος των βενζινοπωλών απαντά

Γιατί αυξήθηκαν οι τιμές στα καύσιμα; Η πρόεδρος των βενζινοπωλών απαντά

 
 
Για τη σημαντική αύξηση των τιμών στα καύσιμα μίλησε η πρόεδρος των Βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία Ζάγκα, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει σε τι νούμερα θα φτάσουν.

Κατακόρυφη είναι η άνοδος των τιμών στα καύσιμα το τελευταίο διάστημα και κανείς δεν γνωρίζει που θα φτάσουν. Ούτε καν η πρόεδρος των Βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία Ζάγκα, η οποία μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα Mega».

«Τα καύσιμα έχουν πάρει ανοδική πορεία γιατί ανεβαίνουν απ’ έξω. Χθες έκλεισε η τιμή το βαρέλι με 77,11 δολάρια, ενώ πέρυσι ήταν 48 δολάρια. Θέλουν να καλύψουν τη χασούρα αυτοί όλοι και ήταν επόμενο ότι από τη στιγμή που θα έπαιρνε πάλι μπρος η μηχανή της καθημερινότητας και να κινούνται αεροπλάνα, τρένα, πλοία, θ’ ανέβαινε η τιμή. Πέρυσι παρακαλούσαν να πουλήσουν», είπε και συνέχισε: «Η μέση τιμή στην Αττική είναι 1,65 ευρώ, ενώ στα νησιά είναι περισσότερο γιατί υπάρχουν και τα μεταφορικά».

Για τις τιμές που πιστεύει η ίδια ότι θα φτάσουν τα καύσιμα, είπε: «Δεν το ξέρω. Δεν ξέρω το ταβάνι. Δεν ξέρω τι παιχνίδι παίζεται έξω. Αν ανέβει η τιμή στο βαρέλι έξω, θ’ ανέβει και εδώ. Κάθε φορά που ανεβαίνει η τιμή, χρειαζόμαστε περισσότερα χρήματα να γεμίσουμε τις αποθήκες».

Κλείνοντας είπε: «Μέσα σε όλη αυτή την αντάρα να μην κλέβουν και να μην νοθεύουν. Αυτοί που λένε ότι είναι επιχειρηματίες. Είναι άνθρωποι που κερδίζουν πολλά χρήματα με το λαθρεμπόριο. Ο φόρος στο λίτρο είναι 1,5 ευρώ. Με τόσα χιλιάδες λίτρα που βγάζουν αυτοί, τι τους νοιάζει να πληρώσουν και ένα πρόστιμο;» 

Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)