Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Θριλερ με τη νεκρη κοπελα στην Φολεγανδρο...



Αναζητουν τον φιλο της...
Το μυστηριο γύρω από τις συνθήκες θανάτου μιας νεαρής γυναίκας προσπαθούν να λύσουν οι αστυνομικές αρχές στη Φολέγανδρο. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αργά χτες το μεσημέρι την  ανέσυραν νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη κοπέλα βρισκόταν στο νησί κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές σε κάμπινγκ μαζί με τον νεαρό φίλο της, τον οποίο και αναζητά η οικογένειά του.

Οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, ενώ όλο το νησί έχει επιστρατευθεί για τον εντοπισμό του νεαρού άντρα.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τη νεαρή κοπέλα, μόνη της, να βγαίνει από το αμάξι, να παίρνει ένα σακίδιο από το πορτ-μπαγκάζ και να κατηφορίζει προς τη βραχώδη περιοχή.

Το χρονικό


Η κοπέλα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της αργά το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Ιουλίου από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο.Όπως διαπιστώθηκε μετά την ανάσυρσή της, η νεαρή ήταν ήδη νεκρή. Την κοπέλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχαν δει νωρίτερα να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες - όχι ενοικιαζόμενο - σε έναν πολύ ανηφορικό δρόμο.

Το αυτοκίνητο, για άγνωστο λόγο, παρέκκλινε της πορείας
του και σταμάτησε εκτός του δρόμου, πάνω σε βραχώδες σημείο.

Τότε, η νεαρή, που σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι 26 ετών, από το Βέλο Κορινθίας, βγήκε από τη θέση της οδηγού, πήρε από το πορτ-μπαγκάζ ένα σακίδιο, το φόρεσε στην πλάτη και άρχισε να περπατάει.

Πηγη protothema.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)