Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Άδωνις Γεωργιάδης: «Είναι σημαντικός λόγος για απόλυση όταν κάποιος δεν εμβολίαζεται»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Είναι σημαντικός λόγος για απόλυση όταν κάποιος δεν εμβολίαζεται»

 

 Επιμέλεια Λευτέρης Παυλίδης

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, επανέλαβε ακόμη μία φορά σε δηλώσεις του, πως αν κάποιος δεν κάνει το εμβόλιο είναι σοβαρός λόγος να απολυθεί.

Πιο συγκεκριμένα τοποθετήθηκε στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γιώργος Αυτιάς. Μία από τις κουβέντες του ήταν πως: «Αν κάποιος υπάλληλος, με την επιλογή του να μην εμβολιαστεί, θέτει σε κίνδυνο τη λειτουργία της επιχείρησης, είναι ένας σπουδαίος λόγος για να απολυθεί».

Eπίσης εξήγησε πως όταν μία επιχείρηση βγάζει σε αναστολή ακόμα και χωρίς πληρωμή κάποιον υπάλληλο της, είναι υποχρεωμένη να προσλάβει άλλον, στην θέση του.

Οπότε αναρωτήθηκε: «Αν η αναστολή είναι επ’ αόριστον και τελειώσει η πανδημία, θα πρέπει να μην συνεχίσει στην δουλειά, ο εργαζόμενος που προσελήφθη στη θέση του;

Δηλαδή, μπορεί ένα άνθρωπος που έκανε το εμβόλιο και είναι υπεύθυνος, να την χάσει την εργασία του για κάποιον άλλον που είναι ανεύθυνος;»

Παρόλα αυτά είπε επίσης πως ιδανικό θα ήταν να μην απολυθεί κανένας και να ψάξουν να βρουν κάποια άλλη λύση όλοι μαζί. Όπως είναι η τηλεργασία για τον υπάλληλο της επιχείρησης, αν αυτό είναι δυνατό: «Για να φτάσουμε στην απόλυση θα πρέπει η επιχείρηση να έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια».

Τέλος σημείωσε πως η κοινωνία δεν θα επιτρέψει στους λίγους ανεύθυνους, να καταστρέψουν τους πολλούς υπεύθυνους, που έχουν προχωρήσει στον εμβολιασμό.


 

Πηγή: sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)