Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Δάνης Κατρανίδης: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό - Δίνει μάχη για τη ζωή του

Δάνης Κατρανίδης και Παναγιώτα Βλαντή

 
 
Ο ηθοποιός και θιασάρχης Δάνης Κατρανίδης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας

Τον περασμένο Ιούλιο έγινε γνωστό, μέσω της εφημερίδας Espresso, ότι ο Δάνης Κατρανίδης αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες της εφημερίδας, o γνωστός ηθοποιός και θιασάρχης που έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στο χώρο του θεάτρου, βγήκε από το νοσοκομείο και βρίσκεται στο σπίτι του. Εκεί, παρότι δε θα έχει τη φροντίδα των γιατρών, θα τον φροντίζουν με αγάπη οι δικοί του άνθρωποι. 

Πληροφορίες για την ασθένειά του δεν έχουν κυκλοφορήσει, αλλά ο Δάνης Κατρανίδης δίνει με αξιοπρέπεια τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.

Δάνης Κατρανίδης - Μια ζωή γεμάτη θέατρο 

Ο Δάνης Κατρανίδης γεννήθηκε στο Αιγάλεω στις 4 Αυγούστου του 1949. Το 1971 αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Γεωργίου Θεοδοσιάδη. Έχει παίξει όλα τα είδη θεάτρου, από τραγωδία μέχρι επιθεώρηση και μιούζικαλ. Έχει διδάξει στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Θεατρικά δρώμενα Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου και στο «Θεατρικό εργαστήρι» Βασίλης Διαμαντόπουλος.

Έχει κάνει τρεις γάμους και έχει πάρει τρία διαζύγια. Ο πρώτος γάμος ήταν με την αγαπημένη ηθοποιό και συμμαθήτριά του στη Σχολή του Γ. Θεοδοσιάδη, Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Για περίπου μια 15ετία συνεργάστηκε με την ηθοποιό Παναγιώτα Βλαντή.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις «Έγκλημα στο Orient Express» (2018) με την Κάτια Δανδουλάκη, «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» με την Παναγιώτα Βλαντή  (2018), «Αστροφεγγιά» (2016), «Το κενό αυτοπροσώπως» (2015). Στον κινηματογράφο συμμετείχε στην ταινία «Ταξίδι στα Αστέρια» (2021) σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα, αφιερωμένη στα 100 χρόνια ζωής της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού - στον ρόλο του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Δάνης Κατρανίδης
Δάνης Κατρανίδης (NDP)

Στην τηλεόραση συμμετείχε - μεταξύ άλλων - στις σειρές: Αστέρας Ραχούλας...Ο μεγάλος θυμός (1998), Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα (1999), Βέρα στο δεξί (Mega)(2005 – 2007), Τα μυστικά της Εδέμ (Μega) (2008-2011), Όρκος Σιωπής (Star , Sigma Tv ).

Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)