Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Σταν Γκρίνμπεργκ, ο Μητσοτάκης και το «επόμενη ερώτηση» του Οικονόμου

Ο Σταν Γκρίνμπεργκ, ο Μητσοτάκης και το «επόμενη ερώτηση» του Οικονόμου

 
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, δεν θέλησε να σχολιάσει γιατί ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος Σταν Γκρίνμπεργκ επέβαινε στο αεροσκάφος με την αποστολή του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Δεν πέρασε απαρατήρητη η παρουσία του Σταν Γκρίνμπεργκ στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ. Ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος ήταν μάλιστα και ένας από τους επιβαίνοντες στο αεροσκάφος που μετέφερε τον πρωθυπουργό και την αποστολή του στη Θεσσαλονίκη.

Στη σημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ρωτήθηκε αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος πληρώνεται από κάπου ή αν μετείχε ως φίλος του κ. Μητσοτάκη.

«Όχι δεν πληρώνεται από πουθενά, είναι συνομιλητής και γνωστός του πρωθυπουργού από παλιά, δεν πληρώνεται» απάντησε ο κ. Οικονόμου. Ο δημοσιογράφος επέμεινε, θέλοντας διευκρινίσεις για το γιατί επέβαινε στο αεροσκάφος του πρωθυπουργού, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να πηγαίνει παρακάτω, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Επόμενη ερώτηση».

Ο Σταν Γκρίνμπεργκ είναι κορυφαίος επικοινωνιολόγος και ο άνθρωπος πίσω από τις επιτυχημένες προεκλογικές καμπάνιες του Μπιλ Κλίντον και του Τόνι Μπλερ, μεταξύ άλλων, και είχε αναλάβει την επικοινωνιακή στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας πριν τις εκλογές του 2019.

Μάλιστα χθες, κατά την περιοδεία του πρωθυπουργού στον Τύρναβο και στα Φάρσαλα υπήρχαν πολλά τυχαία γεγονότα στο δρόμο του...

Καταρχάς μία τηλεφωνική συνομιλία του πρωθυπουργού με δύο δημοσιογράφους τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού (ΤRΤ 95,1), που άκουγε την εκπομπή τους και τους τηλεφώνησε μέσα από το αυτοκίνητο ενώ πήγαινε στα Φάρσαλα, πήρε τέτοια δημοσιότητα,ίσως όση και η συνέντευξη που έδωσε στη ΔΕΘ.

Στον Τύρναβο πάλι συνάντησε, όπως φαίνεται σε story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τον καβαλάρη «Ντάλτον». Τον πλησίασε, καβάλα στο άλογο, του είπε ότι είναι 83 ετών και ο πρωθυπουργός τού μίλησε για το καινούργιο σχολείο στο Δαμάσι και τον χαμηλότερο ΦΠΑ στις ζωοτροφές. «Είσαι ήρωας» του απάντησε ο κτηνοτρόφος, λέγοντάς του στη συνέχεια «Ντάλτον με φωνάζουν, είχα πάει και στην Αμερική».

Στην Αμερική που κάτι τέτοια… τυχαία χάπενινγκ συμβαίνουν συχνά με τους πολιτικούς... 

Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)