Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Δάνης Κατρανίδης: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα για την υγεία του –«και το χιούμορ έχει τα όριά του»

Δάνης Κατρανίδης: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα για την υγεία του –«και το χιούμορ έχει τα όριά του»

 
 
 
 
Ο ηθοποιός, που πήρε εξιτήριο πρόσφατα από νοσοκομείο, μίλησε σε δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 για την κατάσταση της υγείας του.

Τα σημερινά δημοσιεύματα για την κατάσταση της υγείας του Δάνη Κατρανίδη σκόρπισαν θλίψη στους φίλους του. Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο καλός ηθοποιός βρίσκεται πλέον σπίτι του όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή περιτριγυρισμένος από αγαπημένα του πρόσωπα.

Όπως αποκάλυψε ο Θάνος Βάγιος στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, τα σχετικά δημοσιεύματα δεν έχουν βάση στην πραγματικότητα. Ο δημοσιογράφος επικοινώνησε με τον ηθοποιό, ο οποίος νοσηλεύτηκε πρόσφατα, στον οποία διάβασε κάποια από τα γραφόμενα.

Ο Δάνης Κατρανίδης λοιπόν, αφού συνήλθε από την έκπληξή του είπε στον δημοσιογράφο ότι η βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωση μετά από μια εγχείρηση αφαίρεσης κοίλης και τον ενημέρωσε ότι έχει κάνει και τα δύο εμβόλια κατά του κορονοϊού.

Παραδέχτηκε ότι αισθάνεται σχετικά αδύναμος αλλά διέψευσε ότι «δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή» και σχολίασε αναφορικά με τα δημοσιεύματα ότι προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση με χιούμορ αλλά «και το χιούμορ έχει τα όριά του».

Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)