Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Σάκης Αρναούτογλου: Στο μηδέν την Παρασκευή ο υδράργυρος στη Β. Ελλάδα

ΣΑΚΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ Χειμωνιάτικο θα είναι το αυριανό πρωινό, σε όλες της περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, ενημερώνει ο Σάκης Αρναούτογλου.

 

Οι χαμηλές θερμοκρασίες τις πρώτες πρωινές ώρες θα επαναληφθούν αύριο Παρασκευή, επισημαίνει ο μετεωρολόγος της δημόσιας τηλεόρασης, ενώ ξανά θα έχουμε κι ένα μεγάλο θερμομετρικό εύρος μεταξύ των πρώτων πρωινών και των μεσημβρινών ωρών, προσθέτει ο ίδιος.

Αυτό σημαίνει ότι το πρωί στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα έχει μια έντονη ψύχρα, ενώ κρύο θα έχει σε όλες τις περιοχές της Βόρειας Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, όμως, ο καιρός θα μαλακώσει και ο υδράργυρος θα ξεπεράσει κατά τόπους τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής στα νοτιότερα τμήματα του του Ιονίου πελάγους, στις παράκτιες δυτικές-νοτιοδυτικές περιοχές της Πελοποννήσου, είναι πιθανό να ψιχαλίσει ή να βρέξει για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα είναι καλός και στις παραπάνω περιοχές, οπότε σχεδόν σε όλη τη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια και το βράδυ ξαστεριά και δεν αναμένεται να ψιχαλίσει ή να βρέξει σε κάποια περιοχή.

Δυνατός βορειοδυτικός άνεμος θα πνέει στο Καρπάθιο πέλαγο από το μεσημέρι ως και το απόγευμα, φτάνοντας τα 7 μποφόρ.

Το μηδέν θα πιάσει υδράργυρος σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας το πρωί της Παρασκευής. Το μεσημέρι η θερμοκρασία θα πάρει την ανιούσα -σημειώνοντας μια μεγάλη μεταβολή- και η κορυφαία τιμή της θα σημειωθεί στη Μαγνησία (27 βαθμοί Κελσίου).


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)