Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Που πας ορέ Καραχρήστο;


Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΟΥ

 

 

Για μια ακόμα φορά η παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας δια του αρχηγού της έδωσε ρεσιτάλ αλαζονείας , αλλά και έκανε επίδειξη  για το πως αντιλαμβάνεται τα κοινά .

Διατράνωσε για μια ακόμα φορά δημόσια στη  δια τηλεδιάσκεψης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ότι τόσο ο Δήμος  Αλμωπίας όσο  και η επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ είναι ιδιοκτησία και φέουδο τους. Όλοι οφείλουν να υποκλίνονται μπροστά τους και  πολύ περισσότερο όσοι  εξυπηρετούνται οικονομικά .  

Προφανώς εκνευρισμένος ο Δήμαρχος από την   καθημερινή απαξίωση του από τον κόσμο , έστειλε μήνυμα προς όσους έχουν οποιαδήποτε  οικονομική συναλλαγή με τον Δήμο , είτε εργασιακή είτε άλλη επαγγελματική , οφείλουν να του υποβάλλουν τα σέβη τους και να τον εξυμνούν .


Με την δημόσια στάση του ανέδειξε ξανά  το πως αντιλαμβάνεται την ελευθερία , την διατύπωση των ελεύθερων απόψεων και την  δημοκρατία στις ψηφοφορίες στα διάφορα όργανα του Δήμου.

 Ο ελέω εγκυκλίων   ασκών διοίκηση  ,επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας  δήμαρχος, είναι προφανές ότι δεν αντιλαμβάνεται καμία πραγματικότητα και για τον υπόλοιπο χρόνο της θητείας του θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο προς κακή τύχη του τόπου.


Όσο για τα ανούσια θέματα  της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου δεν κράτησαν ούτε δέκα λεπτά.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)