Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-3: Απέδρασε εντυπωσιακά από το Γεντί Κουλέ!



Εύκολη νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στην Κρήτη με εντυπωσιακό τρόπο.

Την τέταρτη του σερί νίκη σημείωσε ο ΠΑΟΚ στην Κρήτη κερδίζοντας εύκολα με 3-1 τον ΟΦΗ για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και από την αρχή κυριάρχησε έχοντας κερδίσει κατά κράτος τη μάχη του κέντρου από τον ΟΦΗ.

Με το καλημέρα, οι ασπρόμαυροι έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Στο πρώτο λεπτό ο Ζίβκοβιτς γύρισε προς τον Σβιντέρσκι με τον τελευταίο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση και λίγο έξω από τη μικρή περιοχή.

Δύο λεπτά μετά, ο Δικέφαλος με τον Σβαμπ από τα αριστερά και εντός περιοχής, έδωσε προς τον Σβιντέρσκι αλλά ο Πολωνός στράικερ έστειλε τη μπάλα και πάλι εκτός εστίας.

Ωστόσο η τρίτη ευκαιρία του 24χρονου επιθετικού ήταν και η φαρμακερή.

Στο 15′ ο Ζίβκοβιτς έβγαλε ξανά ωραία σέντρα από τα δεξιά με τον Πολωνό στράικερ να πιάνει την κεφαλιά καρφώνοντας αυτήν τη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Επασί σημειώνοντας το 1-0 για τον ΠΑΟΚ μέσα στο Γεντί Κουλέ.

Ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να έχει κατοχή μπάλας, να πιέζει και να κυκλοφορεί όμορφα την μπάλα. Η καλή εμφάνιση των φιλοξενούμενων σφραγίστηκε με το δεύτερο γκολ που πέτυχε ο Κούρτιτς. Ο Σλοβένος διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του καθώς με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 58′ έκανε το 2-0 για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στο 66′ ο Γρίβας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έχασε ευκαιρία για τον ΟΦΗ λίγα δευτερόλεπτα μετά αφού από εξαιρετική θέση δεν βρήκε τον στόχο. Οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν αναζητώντας το γκολ. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ ήταν τελικά αυτός που σκόραρε ξανά.

Στο 71′ ο Ροντρίγκο Σοάρες γύρισε εξαιρετικά τη μπάλα προς το ύψος του πέναλτι και ο Αουγκούστο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Επασί για το 3-0.

Το παιχνίδι από εκείνη τη στιγμή και ύστερα είχε κριθεί ωστόσο ο ΟΦΗ κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.

Στο 91′ ωραία κίνηση και σουτ από τον Άγγλο μεσοεπιθετικό η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και έπειτα κατέληξε στα δίχτυα του Πασχαλάκη για το τελικό 3-1.

ΓΚΟΛ: Ναμπί 91′ (σουτ) / Σφιντέρσκι 15’ (κεφαλιά), Κούρτιτς 58’ (απευθείας φάουλ), Αουγκούστο 71’ (σουτ)
Δοκάρι: –
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ουές 11’, Νέιρα 30’/ Μιχάι 22’, Αουγκούστο 42’, Ζίβκοβιτς 43’
Κόκκινη: –
ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Πασαλίδης, Διαμαντής, Κοροβέσης (Γρίβας 65’), Σελίμοβιτς, Ντε Γκούζμαν, Νέιρα (Γιαννούλης 85’), Ουές (Μπαλογιάννης 84’), Ντουρμισάι, Φαν Ντάινεν (Ναμπί 78’).
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (Σίντκλεϊ 77’), Κούρτιτς, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς (Κωνσταντέλιας 85’), Αουγκούστο (Εσίτι 72’), Μπίσεσβαρ (Μιτρίτσα 77’), Σφιντέρσκι (Άκπομ 72’).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)