Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ ΜΕ 2-1



 

Την ευκαιρία να δει την ετοιμότητα όλων των ποδοσφαιριστών του, είχε ο τεχνικός του Εδεσσαικου Άγγελος Ζαζοπουλος στο φιλικό  στο Ριζάρι ανάμεσα στην ομάδα μας και την Θύελλα Σαρακηνών.

 

Η Θύελλα άνοιξε το σκορ με πέναλτι   του  Γκέσιου   ΣΤΟ 18΄ και έδειχνε να πατάει καλύτερα στα πρώτα είκοσι λεπτά.Από κει και πέρα ο Εδεσσαικος βρήκε τα πατήματα του έχοντας στο 30ο λεπτό οριζόντιο δοκάρι σε ατομική προσπάθεια του Σπαρτιάτη, ενώ και στο 37ο λεπτο το σουτ του Μεληκιωτη πέρασε ελάχιστα άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ωραία συνεργασία των πράσινων ο  Μεληκιωτης έκανε το πλασέ με τον αντίπαλο τερματοφυλακα να πραγματοποιεί μεγάλη απόκρουση. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου καλό σουτ του Αβραμιδη πέρασε λίγο άουτ.

 

Ανοιχτό παιχνίδι είχαμε από τα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και από τις δύο ομάδες με φάσεις εκατέρωθεν και στα δύο καρέ.Οι συνεχόμενες αλλαγές δεν επηρέασαν τον ρυθμό.

 Υπήρξε μια πολύ καλή στιγμή για τον Εδεσσαικο μετά από σέντρα του Κεραμυδα με την κεφαλιά του Σπαρτιάτη να περνάει άουτ.

Η ισοφάριση για τον Εδεσσαικος ήρθε στο 55ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κυζιριδη.

Στο 85΄ λεπτό με ωραίο πλασέ ο Ντογος διαμόρφωσε το 2-1. Λίγο πριν το τέλος ο Μεληκιωτης έχασε πέναλτι με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

 

Συνθέσεις:

 

Εδεσσαϊκός:(Άγγελος Ζαζόπουλος)

 

Τεντζέρης, Γκίνης, Καλαμπάκας, Μωυσίδης, Αβραμίδης, Γιαννόπουλος, Προύντσης, Κυζιρίδης, Ταουσιάνης, Σπαρτιάτης, Μεληκιώτης.

 

Αγωνσίτηκαν και οι Βαλαβάνης, Ντόγος, Τεμερτζόγλου, Κεραμιδάς, Κόλεβ, Αταλασίδης, Μίσκος, Ροδοβίτης.

 

 

Θύελλα:(Αντώνης Σαπουντζής)

 

Μακρής, Κιουρτσίδης, Ουζούνης, Ματζανάς, Τούφας, Μουρίκι, Πούπης, Ντόγκαρης, Τράκας, Γκέσιος, Τσόρμπας.

 

Αγωνίστηκαν και οι Καραγιαννίδης, Μούλας, Σαπουντζής, Κόκλης, Ρώσσης, Ε.  Θωμας  Γ.  Θωμάς  Ιωάννου, Παπαδόπουλος, Ευθυμιάδης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)