Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Βαθμολογία Super League: Στην κορυφή ΠΑΟΚ και Βόλος

Βαθμολογία Super League: Στην κορυφή ΠΑΟΚ και Βόλος

 

 

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League 1 μετά το τέλος όλων των αγώνων της 5ης αγωνιστικής

Βαθμολογία Super League: Με το ντέρμπι των «αιωνίων» έπεσε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Super League 1 και το πρωτάθλημα διακόπτεται ελέω εθνικών ομάδων.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 και με αυτό το αποτέλεσμα υπάρχει νέος πρωτοπόρος στη Super Legaue 1. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε νικήσει νωρίτερα με 3-1 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Μαζί του βρίσκεται και ο Βόλος, ο οποίος έχει ξεκινήσει φέτος με τέσσερις νίκες και μία ήττα, κάτι που αποτελεί την καλύτερη επίδοση στην ιστορία του.

Στους 11 βαθμούς πήγε ο Ολυμπιακός με την ισοπαλία και βρίσκεται έτσι στο +1 από την ΑΕΚ. Την πεντάδα συμπληρώνει ο ΠΑΣ Γιάννινα κα ο Παναθηναϊκός είναι αμέσως μετά με επτά βαθμούς.

Είχαμε ανακατατάξεις και χαμηλά. Εκεί η Λαμία πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο φέτος και με το 2-1 επί του Ιωνικού ανάσανε. Προσπέρασε αρκετές ομάδες και πλέον στον πάτο φιγουράρουν τέσσερις. Άρης, που έχει το -6 και παλεύει να πάρει πίσω τους βαθμούς, Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος. Θα περίμενε κανείς οι δύο τελευταίοι να έχουν κάνει καλύτερο ξεκίνημα στη σεζόν. Αμφότεροι παραμένουν χωρίς νίκη.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Σάββατο (2/10)

Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 2-1

Άρης – Απόλλων Σμύρνης 0-0

Κυριακή (3/10)

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Παναιτωλικός – ΑΕΚ 1-3

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-3

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-0

Ιωνικός – Λαμία 1-2

 

Βαθμολογία Super League 1

 Πηγή: sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)