Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Πιέζουν τον Γ. Τζάτζη ξανά για την ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας


 

Μετά το πρωτοφανές ρεζιλίκι να μην βρίσκουν υποψήφιο  πρόεδρο  για  την ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας , προσπαθούν να πείσουν έστω και μετά το και πέντε , τον απερχόμενο πρόεδρο Γ. Τζάτζη 

να αναλάβει ξανά το φορτίο. Οι κύκλοι που τον «έλουζαν» με αχαρακτήριστο τρόπο , θέλουνε τώρα να τον πείσουν να  είναι εκ νέου  πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ  Αλμωπίας για να μην γίνουν ρεζίλι στο Πανελλήνιο. Παρά τις προσπάθειες επικοινωνίας μαζί του  για να  διαπιστωθεί αν ευσταθούν όσα κυκλοφορούν , δεν  κατέστη δυνατό κάτι τέτοιο.

Πληροφορίες τον φέρουν να μην θέλει να ασχοληθεί άλλο. Μάλιστα άνθρωποι που είναι κοντά του φέρονται να   τον συμβουλεύουν να μην ασχοληθεί άλλο και να μην γίνει  «κωλοτούμπας»

Μετά από νέες προσπάθειες  τελικά    έγινε  δυνατή η επικοινωνία  μαζί του. Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες. Προκειμένου να μην μείνει ακέφαλη η ΔΗΜΤΟ , θέτει υποψηφιότητα μαζί με άλλα έξι άτομα. 

 

6 σχόλια:

  1. Μα καλά δεν βρίσκουν ένα χρυσαυγίτη να τους ξελασπώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΦΟΡΆ Ο ΤΖΑΤΖΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΆΔΗΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΌΣ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΈΣΠΟΙΝΑ ΚΑΛΔΕΡΕΜΤΖΉ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΎΤΑΙ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΕΧΕΙ ΗΘΙΚΉ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΆΔΗΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΈΡΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΉ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΊ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΎ ΣΥΜΒΟΎΛΟΥ. ΩΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΔΗΜΌΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ.ΚΑΙ ΑΝ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΆΔΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΕΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΏΣΕΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΘΑ ΜΑΥΡΗΣΘΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΆΔΗΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΙΛΟΎΝ ΓΙΑ ΔΙΕΎΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΉΝΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΝΑ ΈΧΕΙ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα περιμένεις βλάκα;
      Μια ζωή παπάρες που σε ταΐζουν σανο, καταστρέφουν τη χώρα κι εσύ ακόμα περιμένεις γίδι;
      Περιμένεις να ακυρώσουν και τη συμφωνία των Πρεσπών; Η να έρθει η ανάπτυξη.
      Γίδια

      Διαγραφή
    2. Για ποια ηθική μιλάς ρε υπνε;
      Πόσα χρόνια θα κοιμάσαι με ε τα τσαρούχια ακόμα;

      Διαγραφή
    3. Ο καθένας με το πόνο του....

      Όλα έχουν να κάνουν με το παρά...
      Όταν πέφτει ο παράς... τού μπεκί...

      Διαγραφή
  3. Κρίμα. Αν ήταν συντοπίτης μας ο κ. Νίκος Γεωργιάδης θα ήταν μια εξαιρετική υποψηφιότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)