Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Ποιοι φάγανε γλυκά αξιας 9 χιλ. Ευρώ στα Λουτρά Πόζαρ;




ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο κόσμος απαιτεί διαφάνεια και εξηγήσεις

 Άκρα του τάφου σιωπή μέχρι στιγμής  από την διοίκηση των Λουτρών Πόζαρ για τα γλυκά αξίας 9 χιλιάδων ευρώ που εμφάνιζε ο ισολογισμός. Παρά τις επίμονες ερωτήσεις  που έγιναν στη γενική συνέλευση της επιχείρησης  που έγινε πρόσφατα, δεν έδωσε καμία απάντηση.

Σε μια περίοδο  μάλιστα που η επιχείρηση ήταν κλειστή για πολύ καιρό λόγω των μέτρων κατά του  COVIT -19.

Η διοίκηση και ειδικά ο δήμαρχος και πρόεδρος  το ξεπέρασε , χωρίς να δώσει καμιά απάντηση στην  αντιπολίτευση . Οφείλει όμως να απαντήσει στον κόσμο. Που πήγανε κ. Δήμαρχε και πρόεδρε των Λουτρών τόσα γλυκά; Οφείλετε να δώσετε  μια απάντηση για να μην υπάρχουν δικαιολογημένες  "γκρίζες  υποψίες"΄Όπως υπάρχει μια αόριστη  και γενική μουρμούρα , ότι κάτι δεν πάει καλά με την διαχείριση των οικονομικών  Μάλιστα διάφορες  «παραπολιτικές »πηγές αφήνουν καθαρά να εννοηθεί ότι  ο δήμαρχος  και στενοί έμπιστοι συνεργάτες του , φτιάχνουν « μαύρο ταμείο « για τις ερχόμενες εκλογές. Πληροφορίες οι οποίες δεν είναι ακόμα δυνατόν να υιοθετηθούν  χωρίς αποδείξεις. Εκείνο 'ομως που ζητά να μάθει ο κόσμος είναι που διατέθηκαν τόσα γλυκά.

Ελπίζουμε ότι ο Δήμαρχος αυτή την φορά 

αντί μηνύσεων  να δώσει εξηγήσεις. 

Εκτός και αν δεν μπορεί να δικαιολογήσει τίποτα

 

2 σχόλια:

  1. Εκτός από δημοσιογράφο γιατί δεν προσλαμβάνει κ έναν ζαχαροπλάστη? Ποιο οικονομικά θα μας βγει σαν δήμος... Γιατί δεν βγάζει κ δυμηνο ζαχαροπλάστη χάχαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ψάξε και λίγο πιο πίσω. Εδώ και δέκα πέντε χρόνια γίνεται αυτό. Πότε γλυκά ποτέ τραπεζωματα ποτέ αλλαντικά κασέρι κοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)