Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Πανηγυρισμοί Μητσοτάκη για τους νέους στα δημόσια ΙΕΚ που αποκλείστηκαν από τα πανεπιστήμια

 
 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πανηγυρίζει για τους νέους που επέλεξαν δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτησης για τις σπουδές τους, καθώς αποκλείστηκαν από σχολές της επιλογής τους και σ' έναν βαθμό λόγω νομοσχεδίου Κεραμέως.

Με πανηγυρικό ύφος ανήρτησε ο πρωθυπουργός φωτογραφία μέσω της οποίας συγχαίρει τους νέους που επέλεξαν δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτησης για τις σπουδές τους, καθώς ο φετινός αριθμός σε σύγκριση με το 2020 διπλασιάστηκε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πανηγυρίζει, ενώ με το νομοσχέδιο Κεραμέως χιλιάδες παιδιά αποκλείστηκαν από σχολές της επιλογής και των δυνατοτήτων τους. Χάριν αυτού του νομοσχεδίου, τα παιδιά που αποκλείστηκαν και δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν τα κολέγια της αριστείας, προχώρησαν στα δημόσια ΙΕΚ.

Η ανάρτηση:

«Διπλάσιος, εφέτος, σε σύγκριση με το 2020, ο αριθμός των νέων 18 έως 20 ετών, που επέλεξαν να εγγραφούν στα δημόσια ΙΕΚ. Οι απόφοιτοι Λυκείου αντιλαμβάνονται, πλέον, τη σημασία της επαγγελματικής κατάρτισης και εμπιστεύονται τις σύγχρονες ειδικότητες των δημόσιων Ινστιτούτων: από σχεδιαστές ιστοσελίδων και τεχνικούς ανανεώσιμων πηγών ενέργειας μέχρι εξειδικευμένους διασώστες. Αποκτούν, έτσι, γνώσεις που οδηγούν σε σίγουρα επαγγέλματα. Και δικαιώνουν την επιλογή της Πολιτείας να ενισχύσει την επαγγελματική εκπαίδευση που απαιτεί η εποχή μας. Η νεολαία μας παίρνει την υπόθεση του μέλλοντος στα χέρια της. Μπράβο της!»

Πηγή: thepressproject.gr

 

10 σχόλια:

  1. Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος σε ένα πακέτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως πότε οι μαθητές του 4 θα μπαίνουν στα πανεπιστήμια; Αν θέλουμε να αναβαθμιστούν και να έχουν αξία τα δημόσια πανεπιστήμια πρέπει να εισάγονται μαθητές αριστούχοι. Οι φελλοί με τα λεφτά ας πάνε στα ιδιωτικά. Ας πάνε οι 4άρηδες σε πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ. θα τους δεχτούν; ΤΕΡΜΑ Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ. ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλίθιε παίρνεις χαμπάρι τι γίνεται;
      Όσοι παίρνουν 4 μπορούν να πληρώσουν και να πάνε στο κολέγιο που τα αληταριά (που νομοθετούν για τους φίλους του) εξομοιωσαν με τα πανεπιστήμια.
      Ενώ το παιδί ενός που δεν έχει φράγκα (αλλά έγραψε 13,9 αντί για 14 που ήταν βάση για το ειδικό μάθημα)θα μείνει απ' εξω.
      Κατάλαβες κοπρε που μπήκες να κάνεις αβάντα στα λαμόγια που κυβερνάνε.
      Το μόνο ελαφρυντικό να είσαι πιο ηλίθιος από ότι αβανταδόρος.
      Μιλάς για λαϊκισμό. Μισθοφόρε.

      Διαγραφή
    2. Δε μου λες ΝουΔουλικο, εσύ που είσαι σαΐνι.
      Η κόρη του ιδιοκτήτη του σπιτιού του Βολταίρου που πήγε ΗΠΑ να σπουδασει έγινε δεκτή γιατί είχε γράψει πάνω από 4; Πώς; Αφού δεν έδωσε καν εξετάσεις.Πφ! Εξετάσεις με τη
      λαϊκατζούρα. Σιγά μην κάτσει να σκάσει.
      Βλάκα.

      Διαγραφή
    3. Δε μου λες ρε Αϊνστάιν (10:40 μ.μ.), όταν λες: 1. "Οι φελλοί με τα λεφτά ας πάνε στα ιδιωτικά" και 2. "Ας πάνε οι 4άρηδες σε πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ" ευνοείς την κορούλα του Κούλη και τον ίδιο;
      Αχααααααααααααααααααααααα
      Ρε πώς ξεφτιλίζεις έτσι με ένα σχόλιο το κωλόσογο; Ούτε βαλτός να ήσουν! Μπας και είσαι συριζαίος ρε προβοκάτορα ή απλώς γίδι που δεν παίρνει χαμπάρι τι αμολάει;
      Αχαααααααααααααααααα πού σας; βρίσκουν ορέεεεεεεεεεεεεεεεεε
      Αχααααααααααααααααααααααα

      Διαγραφή
    4. Φτάνει ρε ορφανό μας ζαλισες.Αι κάνε καμία φούσκα με την μυξα σου!

      Διαγραφή
    5. Ουρανιτσα σου αρέσει να παίζεις με φούσκες και "μπαλακια"; Κανένα πρόβλημα. Παίξε.
      Θεωρείς φελλούς το μητσοτακαίικο; Σωστή σε βρίσκω
      Τα υπόλοιπα τα κατάλαβες για τα πανεπιστήμια, μωρή καθυστερημένη, ή θες κι άλλα ιδιαίτερα;

      Διαγραφή
    6. Προς το παρόν συνέχισε εσύ το μπούκωμα με τα μπαλάκια του γκαντεμη για μια ακόμα 4ετια και καλή χώνεψη.Βρε το καημένο το ορφανό που πας ρε νούμερο με τον αντιεμβολιαστη εμβολιασμενο Πολακη;

      Διαγραφή
  3. Δηλαδή ο λεφτάς με το 4 μπορει να σπουδασει όπου θέλει ,ενω ο φτωχός με το 4 ΟΧΙ .Αυτό λες αν καταλαβαμε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)