Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Το γενικό μπάχαλο στον Δήμο Αλμωπίας συνεχίζεται


 

ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ 

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

 ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ.

Ο Δήμαρχος εξακολουθώντας   την γνωστή  τακτική βλέποντας και (μη) κάνοντας  και αντιλαμβανόμενος ότι όλα βρίσκονται στον αέρα  , προσπαθεί εμμέσως πλην σαφώς να επιρίψει την ευθύνη για ότι στραβό γίνεται στους ειδικούς συνεργάτες. Από την άλλη θέλει να βολέψει και άλλους πιστεύοντας ότι θα τους έχει υποψήφιους στο ψηφοδέλτιο στις ερχόμενες εκλογές .

 Οι πληροφορίες τον φέρουν να ζητά  την παραίτηση των ειδικών συνεργατών , για να πάρει άλλους. Ήδη οι σχέσεις του με ορισμένους από αυτούς , βρίσκεται σε κακή κατάσταση , εξ αιτίας των περίεργων απαιτήσεων του και την  μη οριοθέτηση σαφών οδηγιών σχετικά με τις αρμοδιότητές τους.  

 Η κατάσταση είναι  καζάνι που βράζει. Οι μεν ειδικοί συνεργάτες  νοιώθουν να βρίσκονται σε μετέωρη κατάσταση και να μην  έχουν διάθεση σχεδόν για τίποτα. Φυσικά δεν γίνεται λόγος να παραιτηθούν , γιατί ουσιαστικά δεν ευθύνονται για  νεφελώδη κατάσταση και την μη αναμενόμενη  απόδοσή τους. Μάλιστα ο δήμαρχος , φέρεται να μετακίνησε ειδικό συνεργάτη σε πόστο που δεν συνάδει με  το αντικείμενο για το οποίο υποτίθεται  προσλήφθηκε .

Μάλιστα κάποιοι από τους ειδικούς συνεργάτες δεν τρέφουν καμία  συμπάθεια  προς το πρόσωπο του δημάρχου. Μια δυσαρέσκεια την οποία πλέον εκφράζουν  και δημόσια

 

4 σχόλια:

  1. Και γιατί δεν παραιτουντε; οεο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέτρο για εσένα κάθε μέρα είναι πρωταπριλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην πολιτική υπάρχουν σάκκοι του μποξ, για να δεχόνται τα πολιτικά χτυπήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού τους φορτωθήκαμε, θα τους υποστούμε. Αν δεν μπορείς να αποφύγεις τον βιασμό, χαλάρωσε για να τον απολαύσεις που λέει και ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)