Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Βαθυστόχαστο επιχείρημα γιατί δεν θα γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός αστυνομικών

 Μεταδίδουν τον κορονοϊό οι αστυνομικοί; Ξεκάθαρα όχι. Πού το ξέρουμε; Δεν το ξέρουμε. Άλλωστε «δεν υπάρχει κάποια μελέτη που να δείχνει ότι οι εργαζόμενοι στην αστυνομία μεταδίδουν τον ιό» μαθαίνουνε από τον υπουργό Επικρατείας, Άκη Σκέρτσο!

Με αυτόν τον τρόπο, ο κυβερνητικός αξιωματούχος, θέλησε να υπερασπιστεί την κυβερνητική επιλογή να μην επιβληθεί εμβολιασμός στα σώματα ασφαλείας.

Ο υπουργός κλήθηκε να απαντήσει σχετικά στο MEGA και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.

«Η υποχρεωτικότητα ακούγεται εύκολη αλλά εφαρμόζεται δύσκολα, ειδικά στις υπηρεσίες του σκληρού πυρήνα του κράτους. Οι ένστολοι λαμβάνουν ειδική εκπαίδευση και αν τεθούν σε αναστολή, δεν αναπληρώνονται εύκολα» τόνισε σωστά, αρχικά.

Αφού δικαιολόγησε το μέτρο της υποχρεωτικότητας στους υγειονομικούς γιατί «τα νοσοκομεία αποτελούν εστία διασποράς» ο κ. Σκέρτσος μας είπε για τους αστυνομικούς πως: «Δεν υπάρχει κάποια μελέτη που να δείχνει ότι οι εργαζόμενοι στην αστυνομία μεταδίδουν τον ιό».

Το επιχείρημά του, απλό, τεκμηριωμένο και θαρραλέο, θα λέγαμε.


► «Κατανοητό», σύμφωνα με τον Νίκο Ευαγγελάτο, «επιτελικό τσίρκο» για τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Νάσου Ηλιόπουλου που παραθέτει το επίμαχο βίντεο. 

 

Πανικός

«Ας σταματήσουν επιτέλους στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να υπονομεύουν πλαγίως ή ευθέως το εμβολιαστικό πρόγραμμα και να διαστρεβλώνουν δηλώσεις» έγραψε λίγο αργότερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. 

 

«Οι αστυνομικοί νοσούν και μεταδίδουν όταν δεν τηρούν τα ατομικά μέτρα προστασίας όσο και οι υπόλοιποι συμπολίτες μας. Σίγουρα όμως δεν συμμετέχουν σε αλυσίδες διασποράς του ιού που να δικαιολογούν την επιβολή οποιασδήποτε υποχρεωτικότητας», προσθέτει μεταξύ άλλων. 

Πηγή: efsyn.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)