Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Οικονόμου: Ο Πολάκης στηρίζει τους αντιεμβολιαστές - Να τον αποδοκιμάσει δημόσια ο Τσίπρας

(Eurokinissi)

 Ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για την πανδημία του κορονοϊού σχολιάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, στην οποία ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, αναφέρει ότι «η πανδημία αφορά και εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Την μετάλλαξη δεν την πιάνουν τα εμβόλια όπως σας λέγαμε εδώ και ένα χρόνο».

 Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει ότι «ο κ. Πολάκης αμφισβητεί τους επιστήμονες και επιμένει να στηρίζει τους αντιεμβολιαστές» και ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα να τον αποδοκιμάσει δημόσια.

Η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου

Την ώρα που σχεδόν 9 στους 10 διασωληνωμένους στις ΜΕΘ δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, ο κ. Πολάκης αμφισβητεί τους επιστήμονες και επιμένει να στηρίζει τους αντιεμβολιαστές.

Στον κ. Τσίπρα απομένει μια επιλογή: να τον αποδοκιμάσει δημόσια. Αν δεν το πράξει, θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι ο κ. Πολάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Με σύμβουλο και συνεργάτη τον κ. Πολάκη, στον οποίο είχε εμπιστευθεί τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην κυβέρνησή του, γίνεται αντιληπτό πως θα διαχειριζόταν την πανδημία.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

 

  Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)