Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Γιαννάκος κατά Εξαδάκτυλου: «Απάνθρωπες» οι δηλώσεις για τα νοσήλια των ανεμβολίαστων

Γιαννάκος κατά Εξαδάκτυλου: «Απάνθρωπες» οι δηλώσεις για τα νοσήλια των ανεμβολίαστων

 
 
Τα βέλη του κατά του Αθανάσιου Εξαδάκτυλου στρέφει ο Μιχάλης Γιαννάκος της ΠΟΕΔΗΝ για τα νοσήλια των ανεμβολίαστων. Ζητά απομάκρυνσή του από την επιτροπή των ειδικών.

Μετά την έντονη αντίδραση της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας - Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), πρόεδρος της οποίας είναι η Ματίνα Παγώνη, και η ΠΟΕΔΗΝ μέσω του προέδρου της Μιχάλη Γιαννάκου, στρέφεται κατά του Πρόεδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιου Εξαδάκτυλου. Αφορμή είναι οι δηλώσεις του τελευταίου περί πληρωμής μέρος των νοσηλίων από τους ανεμβολίαστους πολίτες που θα χρειαστούν νοσηλεία στα νοσοκομεία.

Ο Μιχάλης Γιαννάκος χαρακτηρίζει τις δηλώσεις Εξαδάκτυλου «απάνθρωπες» και κάνει λόγο για «κατήφορο».

«Με τη λογική Εξαδάκτυλου το ίδιο πρέπει να κάνουν οι παχύσαρκοι, οι οδηγοί που εμπλέκονται σε τροχαίο, οι καπνιστές, όσοι παθαίνουν ατυχήματα γιατί δεν πρόσεχαν. Ντροπή και κατήφορος. Δεν εμβολιάζεται με τέτοιες λογικές ο κόσμος» σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννάκος και ζητά από την κυβέρνηση να τον απομακρύνει από την επιτροπή των ειδικών.

«Εάν η κυβέρνηση δεν συμμερίζεται τέτοιες λογικές να τον παραιτήσει από την επιτροπή των ειδικών. Εκτός και εάν λειτουργεί ως λαγός της κυβέρνησης για βάρβαρη ιδιωτικοποίηση του συστήματος» καταλήγει με νόημα ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Θυμίζουμε πως χθες με αφορμή σχετική ερώτηση ο κ. Εξαδάκτυλος εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο οι ανεμβολίαστοι να πληρώνουν για τη νοσηλεία τους. «Ένα μέρος βεβαίως, ανάλογα με τις οικονομικές τους δυνατότητες. Ένα μέρος δεν θα ήταν καθόλου παράλογο» είχε πει χαρακτηριστικά.

Το απόσπασμα: 


 Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)