Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Εισηγητική ενημέρωση σχετικά με την τελευταία συνεδρίαση 2021 από τον Πρόεδρο ΑΝΕΣΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ 15/12/2021

 

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ WWW.LOYTROPOLEIS.COM

 

 


Θέλω σε  αυτήν  τη συνεδρίαση που  είναι και η τελευταία του 2021 να σας ευχαριστήσω όλους για τη συμμετοχή σας στις δύσκολες συνεδριάσεις που κάναμε  από την αρχή  της χρονιάς με όλους τους κινδύνους σχετικά με την υγεία μας και να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους μας στην Κύθνο ,στην Λάρισα και στα Καμένα Βούρλα.

 

Τα καταφέραμε παρά τις δυσκολίες να κάνουμε τις ανάλογες συνεδριάσεις με τηλεδιασκέψεις αλλά και τακτικές συνεδριάσεις όπως η σημερινή.

 

Τα θέματα που αφορούν τους στόχους του συλλόγου μέσα από αυτές τις δύσκολες  συνθήκες  όσο μπορέσαμε τα προωθήσαμε  αλλά και γενικά εμφανιστήκαμε σε όλα τα μέσα ενημέρωσης ότι είμαστε ο μοναδικός πανελλαδικός σύλλογος που δεν το βάλαμε κάτω ενώ σε όλη την Ελλάδα όλοι μαζικοί  σύλλογοι  σχεδόν εξαφανίστηκαν.

 

Να ευχαριστήσω αρχικά τον  Αντιπρόεδρο και Γραφείο τύπου του συλλόγου μας τον Αχιλλέα Μεταλούλη  για αυτήν την προσπάθεια της προβολής του συλλόγου μας μέσα από τα δελτία τόπου    και να του  πω  περαστικά σχετικά με την υγεία του που πέρασε αυτές τις μέρες και  να είναι πάντα καλά.

 

Να ευχαριστήσω όλους εσάς με την παρουσία σας στις συνεδριάσεις  και αυτοί που ήταν παρών και αυτοί που δεν ήταν πάρων σχετικά με το θέμα της υγείας και που το δύσκολο ήταν που δεν μας άφησε αυτή η κατάσταση να έχουμε τα περιθώρια να  επισκεφτούμε περισσότερες  λουτροπόλεις από κοντά στην χρονιά που πέρασε.

 

Ευχαριστώ τον Γενικό Γραμματέα τον Νίκο τον Κωτσόπουλο που  οπότε βγαίνει έξω τον παρακαλώ να επισκεφθεί και κάποια Λουτρόπολη που είναι στην περιοχή που εργάζεται  και αυτό για τον σύλλογο μας είναι ότι καλύτερο και για τον ίδιο αλλά και  που είναι   μια τεράστια πρόσφορα  προς τον   σύλλογο μας.

 

 

 

Τα πολιτικά μας πράγματα Τα ζήσαμε όλοι αυτήν την χρονιά και καμιά φορά είχαμε και  αντιπαραθέσεις μεταξύ μας και  ελπίζω αυτό  να είναι παρελθόν.

 

Κάθε χρόνο ο πρόεδρος της επιτροπής Τουρισμού Χρήστος Γεωρνάς  μας καλή  στον χώρο δουλειάς του  για ένα φιλικό γεύμα  για την ονομαστική του εορτή και για να του ευχηθούμε χρόνια πολλά,  φέτος για λόγος υγείας δεν θα γίνει αυτή η εκδήλωση αλλά μας πρότεινε ο Χρήστος τα έξοδα της επομένης συνεδρίασης θα είναι δικά του και τον ευχαριστούμε να είναι καλά.

 

 

Ευχαριστούμε  τον Ταμίας Γούναρη Φώτη για την σημερινή πρόσφορα που τα έξοδα της συνεδρίασης είναι δικά του, Φώτη σε ευχαριστούμε  

 

 

Το 2021 ήταν και το μεγάλο μας γεγονός για τον σύλλογο μας  για την  ίδρυση του   Παραρτήματος  μας στην Κοινότητος Ριζώματα του δήμου Τρικαίων.

 

  Και θέλουμε από αυτήν την συνεδρίαση να τους στείλουμε τις ευχές σε όλα τα εκεί μελή μας, και στον προεδρείο που πρόσφατα εκλέχτηκε με πρόεδρο τον Βαγγέλη Γκανά, να είναι καλά και ελπίδα μας να βρεθούμε στην εκεί κοινότητα και να τα πούμε από κοντά με  ένα φιλικό γεύμα αλλά και σε μια ιστορική  συνεδρίαση.  

 

Το 2021 ήταν χρόνια που δεν περιμέναμε τα θλιβερά  γεγονότα και τον κόσμο που έφυγε από τη ζωή από  αυτήν τη ριμάδα την αρρώστια.

Ας ελπίσουμε ότι το 2022 να  είμαστε πιο καλά και να  επικρατήσει  η ανθρωπιά και που  δεν θέλουμε να  χάσουμε και άλλους  μας  συνανθρώπους.

 

 

 

Θέλουμε για μια ακόμη που πάντα το λέμε   είναι( εμβολιαστείτε)  που είναι το μοναδικό φάρμακο που σήμερα υπάρχει. 

 

 

 

Θέλω  επίσης Να  ευχηθώ στον καθέναν σας και στις οικογένειές σας να είστε όλοι καλά και χρόνια σας  πολλά και προσοχή σε όλους  το θέμα της υγείας.

Επίσης να ευχαριστήσω τον Αντιπρόεδρο μας για τη φιλοξενία του σε αυτόν τον χώρο αλλά και  όλο το προεδρείο του Ομίλου Θέρμης Θερμαϊκού 

 

 

 

Επίσης να στείλουμε τις ευχές μας σε όλες τις Ελληνικές και Ευρωπαϊκές λουτροπόλεις να είναι καλά και ευχές για ανάπτυξη και καλό θεραπευτικό Τουρισμό και Υγεία σε όλο τον Κόσμο.

 

 

 

Να ευχαριστήσω το ιστορικό μέλος του συλλόγου μας Πέτρο Σαμάνδη στον δήμο Αλμωπίας και την εφημερίδα τα Γεγονότα που εδώ και χρόνια πάντα μας προβάλει.  Τον Στέφανο Αναστασιάδη από την Κατερίνα για την προβολή της δουλειάς του συλλόγου μέσον του sait LOYTROPOLEIS.COM που είναι μια δική του δουλεία και πρόσφορα   

 

Ξανά να ευχαριστήσω τους αδελφούς Κομπατσιάρη Α.Ε.  για τη συνδρομή τους στην εκδήλωσή μας του 2021  αλλά και τον αναπληρωτή Πρόεδρο μας Νώντα Οχώνα αλλά και σε όλους που μας έστειλαν τις προσφορές τους και   που πάντα είναι κοντά μας με πρώτη την Μαρία Πασόη kalinikos  εδώ και χρόνια τους ευχαριστούμε.

 

Όπως ξέρετε τα έσοδα μας είναι πάντα  λίγα και τα έξοδά μας είναι πάρα πολλά και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα το πώς ένας μεγάλος πανελλαδικός σύλλογος όπως ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας με έδρα της Θεσσαλονίκη  μπορεί να λειτουργήσει και μάλιστα σε αυτές τις δύσκολες εποχές που περνά   όλη οι ανθρωπότητα  

 

Δεν θέλω να πω άλλα γιατί η κατάσταση είναι δύσκολη και όταν γράφεις κάτι  αναρωτιέσαι τι πρέπει  να γράφεις.

 

Ξανά σας ευχαριστώ και ελπίζω το 2022 αν τα καταφέρουμε να συνεχίσουμε το δύσκολο αλλά  ωραίο αγώνα που κάνουμε για την προκοπή όχι μόνο το Ελληνικών λουτροπόλεων αλλά όλης της Ελλάδας και επειδή η υγεία δεν έχει σύνορα για  όλη την ανθρωπότητας

  Σας ευχαριστώ να είστε καλά

 

           Ο πρόεδρος

 

Ανέστης Αναστασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)