Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται πολύ κρύο




 

 

Με πολύ κρύο η Πέμπτη και η Παρασκευή, ωστόσο το Σάββατο αλλάζει ξανά το σκηνικό του καιρού σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου.

Ειδικότερα τις πρωινές ώρες της Πέμπτης στη Θράκη θα έχουμε συννεφιά με πιθανότητα βροχής, στις Σποράδες στην Εύβοια στην Αττική και στη Βοιωτία. Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη θα έχουμε μπόρες οι οποίες θα είναι διάσπαρτες, ενώ μετά το μεσημέρι θα έχουμε λιακάδα, στις παράκτιες περιοχές του Ιονίου και σύννεφα στη Θράκη που θα δώσουν κάποιες βροχές. Από το βράδυ θα κυλήσει παρομοίως.

Η Αττική θα έχει σύννεφα και μέχρι το μεσημέρι θα έχουμε κάποιες βροχές στα ΒΑ του νομού. Από το μεσημέρι και μετά θα ανοίξει ο καιρός με τη θερμοκρασία από 8 έως 11. Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε λιακάδα με δόντια και μετά το μεσημέρι στη Χαλκιδική θα βγάλει κάποιες συννεφιές με την θερμοκρασία από 0 έως 9 βαθμούς.

Την Παρασκευή από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι ο καιρός θα είναι καθαρός, ενω από το απόγευμα από τα ΒΑ της χώρας θα έχουμε σύννεφα με κάποιες τοπικές καταιγίδες.

Το Σάββατο η Αττική θα εχει κακοκαιρία και ειδικότερα από το Βόλο και λίγο πιο Βόρεια, την ΝΑ Χαλκιδική και από το Θρακικό μέχρι και την Κρήτη θα επικρατήσουν βροχές οι οποίες κατά τόπους θα είναι δυνατές.

Επίσης, αναμένεται να χιονίσει σε περιοχές με υψόμετρο 300 μέτρα όπως στη Μαγνησία, στη Φθιώτιδα, στην Ευρυτανία, στην Αττική αλλά και στην Ευβοια.

Την Κυριακή τα φαινόμενα θα επηρεαστούν στην Αττική και τη Βοιωτία και δυνατές βροχές θα έχουμε στη νότια νησιωτική χώρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Αρναούτογλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)