Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Γιώργος Τράγκας: Πέθανε από κορονοϊό ο γνωστός δημοσιογράφος

Γιώργος Τράγκας: Πέθανε από κορονοϊό ο γνωστός δημοσιογράφος

 

 

 Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας ο οποίος νοσηλευόταν με κορονοϊό στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Ο ίδιος στις 30 Νοεμβρίου μέσω ανάρτησής του είχε ενημερώσει ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο 72χρονος γνωστός δημοσιογράφος ήταν ανεμβολίαστος, αντιμετώπιζε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Τις τελευταίες ώρες η υγεία του είχε παρουσιάσει σοβαρή επιδείνωση παρουσιάζοντας σοβαρή καρδιακή επιπλοκή, ενώ είχε συνδεθεί και σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού.

Ο Γιώργος Τράγκας γεννήθηκε στο Μεταξουργείο, όπου και μεγάλωσε. Σε πολύ νεαρή ηλικία ξεκίνησε να δημοσιογραφεί στην εφημερίδα «Βραδυνή», στην οποία και εργάστηκε για πάρα πολλά χρόνια. Εκτός από δημοσιογράφος, στο χώρο του Τύπου έχει διατελέσει και εκδότης (με την εφημερίδα «Χώρα» και το περιοδικό «Crash», μεταξύ άλλων). Στην τηλεόραση, παρουσίαζε, τη δεκαετία του 1990, το σόου «Viva» στον σταθμό του ΑΝΤ1. Συμμετείχε επίσης σε κεντρικά δελτία ειδήσεων διάφορων τηλεοπτικών σταθμών (κυρίως του πρώην Alter), ως πολιτικός σχολιαστής και είχε εκπομπή στον σταθμό Real FM.

Πριν λίγο καιρό ο Γιώργος Τράγκας είχε φτιάξει νέο κόμμα με στόχο να κατέβει στις επόμενες εκλογές. Το κόμμα του έχει το όνομα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» κ.

«Μετά από μια μεγάλη πορεία στην ελληνική δημοσιογραφία, θα είμαι παρών στις εκλογές. Κλείνοντας τη μακρά πορεία μου έχω μια δουλειά ακόμα να κάνω. Να πρωταγωνιστήσω στη δημιουργία ενός νέου παλλαϊκού ρεύματος ανατροπής του ζόφου και όσων ζούμε. Που θα φέρει στην επιφάνεια ελεύθερους ανθρώπους. Όσοι θέλετε μπορείτε να πάρετε μέρος, χωρίς κομματικές ταυτότητες. Στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ‘21, είναι καιρός να δώσουμε μια μεγάλη ελπίδα στα παιδιά και στα εγγόνια μας», είχε πει τότε στη ραδιοφωνική του εκπομπή ο γνωστός δημοσιογράφος. 

Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)