Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Σάκης Αρναούτογλου: Νέες χιονοπτώσεις και άκρως χειμωνιάτικο σκηνικό

Σάκης Αρναούτογλου: Νέες χιονοπτώσεις και άκρως χειμωνιάτικο σκηνικό

 

Στην κεντρική Μακεδονία και στα ορεινά ημιορεινά τμήματα του νομού Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής θα υπάρξουν χιονοπτώσεις τα ξημερώματα και θέλει προσοχή σημειώνει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ειδικότερα, από το πρωί της Τρίτης στα βόρεια τμήματα της Θράκης θα έχουμε βροχές ή κάποιο χιονόνερο στα πεδινά και στα ορεινά της Ροδόπης θα έχουμε χιονοπτώσεις πάνω από τα 600 μέτρα.

Στη δυτική Ελλάδα θα έχουμε λιακάδα από το πρωί, όμως στα ανατολικά του νομού Λάρισας και στην Μαγνησία όπως στο Πήλιο θα έχουμε θα έχουμε άστατο καιρό με βροχές και χιόνια πάνω από τα 800 μέτρα.

Μπόρες θα έχουμε στη Λέσβο και στα βόρεια των Δωδεκανήσων.

Από το μεσημέρι και μετά στα δυτικά και στην Πελοπόννησο θα είναι καλός ο καιρός, ενώ στην ΝΑ Μαγνησία, στις Σποράδες στην Εύβοια και η Αττική θα έχουμε βροχές και οι χιονοπτώσεις πάνω από τα 1.000 μέτρα θα πυκνώσουν.

Το βράδυ της Τρίτης ο καιρός θα έχει βελτιωθεί σε όλη τη βόρεια Ελλάδα, ενώ οι βροχές θα διατηρηθούν στην Αττική και θα «κατέβουν» προς τα νότια, ενώ δεν αποκλείονται χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης.

Στην Αττική από το πρωί θα έχει αρκετή συννεφιά και μετά το μεσημέρι θα δυναμώσουν οι βροχές, ενώ χιονοπτώσεις θα έχουμε από τα 1.100 μέτρα και πάνω. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 10 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική θα έχουμε επανάληψη χιονοπτώσεων από τα 400 μέτρα και άνω, ενώ από το βράδυ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν πάνω από 800 μέτρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 8 βαθμούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Αρναούτογλου για τις επόμενες μέρες:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)