Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Κορονοϊός: Νεκρός ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός αρσιβαρίστας Τζέιμς Κονδυλιός

 Σοκ στην Αυστραλία: Νεκρός από κορωνοϊό ο 23χρονος αρσιβαρίστας και επιστήμονας Τ.Κονδυλιός - Ήταν εμβολιασμένος

 
 
Πλήρως εμβολιασμένος και χωρίς υποκείμενα νοσήματα, ο 23χρονος ομογενής Τζέιμς Κονδυλιός κατέληξε σε νοσοκομείο του Σίδνεϊ από κορονοϊό.

Συγκίνηση έχει προκαλέσει στην Αυστραλία ο θάνατος του 23χρονου Τζέιμς Κονδυλιός, που κατέληξε από κορονοϊό σε νοσοκομείο του Σίδνεϊ.

Ο βραβευμένος επιστήμονας και πρώην πρωταθλητής της Άρσης βαρών ήταν διπλά εμβολιασμένος και χωρίς υποκείμενα ιατρικά προβλήματα, αλλά η μόλυνση του από Covid -19 έφερε τελικά το θάνατο του.

Σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι φίλοι του αναφερουν ότι ο θάνατός του Ελληνοαυστραλού αποτελεί μια υπενθύμιση ότι ο κορονοϊός μπορεί να χτυπήσει ακόμη και νέους και υγιείς.

Ο Τζέιμς Κονδυλιός μεγάλωσε στο Σίδνεϊ, όπου φοίτησε στο Waverley College. Το 2015 εκπροσώπησε την Αυστραλία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών στη Φινλανδία, όπου κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο.

Αργότερα ολοκλήρωσε της σπουδές του και πήρε πτυχίο ανώτερης επιστήμης στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας στην Καμπέρα. Το 2019, του απονεμήθηκε εθνικό βραβείο επιστήμης για την εργασία του στη δασοκομία και την κλιματική αλλαγή.

Το τελευταίο διάστημα εργαζόταν ως επιστήμονας δεδομένων στο Τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών στην Καμπέρα. 

Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)