Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Θύμωσε ο Νίκος Ευαγγελάτος

 

 
Έχει δίκιο που θυμώνει ο Νίκος Ευαγγελάτος, δεν μπορείτε να του χαλάτε την εκπομπή όλοι εσείς εκεί έξω με ανόητα συνθήματα για τον πρωθυπουργό.

Δεν ζήσαμε κάτι καινούργιο, ούτε κάτι πρωτότυπο ούτε και κάτι σπάνιο. Στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega, κατά τη διάρκεια μίας ζωντανής σύνδεσης στην Καλλιθέα, κάποιος από τους περαστικούς φώναξε το γνωστό σύνθημα για τον κ. Μητσοτάκη που έχει γίνει viral τους τελευταίους μήνες.

«Να κόψουμε τη σύνδεση, κόψε κόψε» πετάχτηκε ελατήριο και με καλά αντανακλαστικά ο Νίκος Ευαγγελάτος προχωρώντας αμέσως μετά σε μάθημα δημοκρατίας προς τους τηλεθεατές: «Θέλει να έχει άποψη αυτός ο κύριος και είναι δικαίωμά του. Η ύβρις δεν είναι άποψη». Και συνέχισε με θυμό, μιλώντας αργά, με διακοπές στο λόγο του και τα χέρια στις τσέπες: «Είναι απαράδεκτο. Είναι τραγικό».  

Έχει δίκιο που θυμώνει ο Νίκος Ευαγγελάτος, δεν μπορείτε να του χαλάτε την εκπομπή όλοι εσείς εκεί έξω με ανόητα συνθήματα για τον πρωθυπουργό. Ψάχνετε να βρείτε ανοιχτή κάμερα για να φωνάξετε. Τον ζορίσατε τον δημοσιογράφο.

Παρατηρώ ωστόσο ότι τα περιστατικά με το συγκεκριμένο σύνθημα που ακούγεται στα live ρεπορτάζ των καναλιών για τον πρωθυπουργό, ένα σύνθημα διόλου εύηχο να συμφωνήσω, έχουν πληθύνει πολύ τις τελευταίες ημέρες. Μας θυμίζει τους μήνες των πυρκαγιών που είχε γίνει viral και ακουγόταν σε δεκάδες ζωντανές συνδέσεις. Στενοχωριέμαι (και θυμώνω επίσης, όπως ο Νίκος).


Πάντως το Twitter δεν συμμερίζεται τον θυμό του Νίκου Ευαγγελάτου και αυτό είναι ένα πρόβλημα (για το Twitter).

► -Οι ύβρεις δεν είναι άποψη!
-Δεν υπάρχουν μελέτες που να δείχνουν ότι οι αστυνομικοί νοσούν και μεταδίδουν
-Μάλιστα!

► Βρίζετε εμένα όχι τον Πρωθυπουργό μας που μας δίνει ψωμί!

► Δεν είναι τραγικό οι 21.000 νεκροί αλλά το να βρίζουμε τον ΠΘ. Είδες τι κάνει η λίστα Πέτσα;

► Ακούστηκε μια αλήθεια ΜΙΑ ΦΟΡΑ στην εκπομπή του και αμέσως ο Ευαγγελάτος να πέσει να την πνίξει!

► Όποιος ψήνεται για διαμαρτυρία στον Ευαγγελάτο. Είναι εκεί κάθε ημέρα...

Πηγή: efsyn.gr

2 σχόλια:

  1. Έχει δίκιο ο Νίκος.
    Δεν είναι σωστό ο κόσμος να εκφράζει την αγάπη του στον πρωθυπουργό live.
    Είναι τόσο έντονα τα συναισθήματα αγάπης που δεν μπορεί να τα διαχειριστεί το υπαλληλικό προσωπικό του πρωθυπουργού στα κανάλια.
    Πες και συ Σάνια. Τι σε διορίσαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι ποναει πιο πολυ ? η υβρις ή οι καμένοι, οι πλημμυρισμένοι, οι νεκροί, οι μολυσμένοι, οι νεόπτωχοι ......ή ο πετσομπουκωμένος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)