Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Βιασμός 24χρονης: Καταθέτουν εκτάκτως ως ύποπτοι οι «4» από την Αθήνα

Βιασμός 24χρονης: Καταθέτουν εκτάκτως ως ύποπτοι οι «4» από την Αθήνα

 
 
 
 
Νέες σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, καταθέτουν ως ύποπτοι τέσσερις εμπλεκόμενοι.

Νωρίτερα σήμερα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διέταξε εισαγγελική έρευνα για τις καταθέσεις που έδωσαν οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση και διέρρευσαν στον Τύπο. Πρόκειται για όλες τις καταθέσεις που έδωσαν στην αστυνομία και δημοσιεύτηκαν αυτούσιες με φωτογραφίες των σχετικών εγγράφων, που ελήφθησαν στο Α.Τ. Λευκού Πύργου. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας η κατάθεση της 24χρονης στην ανακρίτρια και η απολογία του 27χρονου κατηγορουμένου.

Στις καταθέσεις τους, ο 27χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος για τον βιασμό, ο αδερφός του κι ένας φίλος του, παρουσιάζουν μια εκ διαμέτρου αντίθετη εκδοχή των όσων συνέβησαν.

Την Παρασκευή αναμένεται στο μεταξύ και νέα κατάθεση της Γεωργίας Μπίκα, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων από το δείγμα που έχει αποσταλεί στην Ελβετία, σε εξειδικευμένο εργαστήριο.

Οι αποκαλύψεις δεν έχουν τελειωμό, ενώ ήδη από χθες, ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς είχε αποκαλύψει πως το κύκλωμα μαστροπείας που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη, ξεφεύγει από τα τοπικά σύνορα και ότι «είναι πολύ οργανωμένο και πολύ σοβαρό, πλησιάζει σε άλλες χώρες».

Ξεδιπλώνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση, ο κ. Διαλυνάς τόνιζε ότι «δεν έχει να κάνει μόνο με μαστροπεία, αλλά και με διακίνηση ναρκωτικών. Δεν είναι μόνο δύο "τοπικοί παράγοντες" που οργανώνουν κάποια πάρτι και φωνάζουν κοπέλες. Τα στόματα άρχισαν να ανοίγουν. Εχθές απευθύνθηκε σε εμένα άνθρωπος που μου έδωσε κάποιες σημαντικές πληροφορίες που θα τις μεταφέρω στον εισαγγελέα εφετών Θεσσαλονίκης». 

Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)