Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Φως στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης από τις τοξικολογικές εξετάσεις

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Φως στην τραγωδία από τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης - Τι έδειξαν

 

 

«Μίλησαν» οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το MEGA, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών έδειξαν ότι εκτός από αλκοόλ στο αίμα της νεαρής εντοπίστηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα.

Μάλιστα, οι ουσίες αυτές μπορεί να οδηγήσουν σε νάρκωση, ιδίως αν συνδυαστούν με αλκοόλ.

Υπενθυμίζεται ότι η 24χρονη έχει δώσει δείγμα ούρων για να ερευνηθεί αν της χορηγήθηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Η ίδια υποστήριζε πως είχε καταναλώσει δύο ποτά αλλά δεν είχε πιει τόσο ώστε που να μην μπορεί να οδηγήσει και να επιστρέψει στο σπίτι της.

Η κοπέλα από την πρώτη στιγμή δήλωνε ότι κάτι της έριξαν στο ποτό της.

Απειλές για τη ζωή της

Εντωμεταξύ, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 24χρονης. Μετά τον 27χρονο επιχειρηματία, αναγνώρισε και δεύτερο άτομο που συμμετείχε στην αποτρόπαια πράξη, ενώ όπως αποκάλυψε στο MEGA η κοπέλα δέχεται απειλές για τη ζωή της.

Την ίδια ώρα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των και των αστυνομικών αρχών στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι του νήματος, ενώ στο μικροσκόπιο βρίσκεται το ενδεχόμενο ύπαρξης κυκλώματος μαστροπείας με εμπλοκή γνωστών προσώπων και επιχειρηματιών, το οποίο δρούσε στην πόλη, προωθώντας γυναίκες σε αντίστοιχα πάρτι.

Τα τραγικά χτυπήματα της μοίρας - Έχασε τους γονείς και τον σύντροφό της

Η ζωή της 24χρονης δεν ήταν εύκολη. «Είναι από τις περιπτώσεις που λέμε τι άλλο να συμβεί σε κάποιον. Σε κάθε περίπτωση μέσα από το γεγονός αυτό και άλλα περιστατικά που είδαν τελευταία το φως της δημοσιότητας, αποκαλύφθηκε μια κρυμμένη πτυχή της ελληνικής κοινωνίας. Οι αποκαλύψεις αυτές είναι το θετικό που μπορεί να βγει από αυτή την ιστορία, αν μπορεί να το πει αυτό κάποιος», δήλωσε ο δήμαρχος Λαγκαδά και πρόσθεσε: «Δεν έχω μιλήσει μαζί της, θα το κάνω τις επόμενες ημέρες. Δεν ήθελα σε αυτή τη χρονική στιγμή που εμπλέκεται η αστυνομία, ανακριτές και δικηγόροι να επικοινωνήσω μαζί της. Την κοπέλα τη γνώριζα μέσω της μητέρας της που ήταν υπάλληλος του δήμου μας. Τον πατέρα της τον έχασε πριν δύο χρόνια σε τροχαίο και τη μητέρα της πριν κάποιους μήνες από παθολογικά αίτια. Έχει χάσει και το σύντροφό της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)