Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση υγείας της Μαριέττας Γιαννάκου

 

Νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας παραμένει η βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. Μαριέττα Γιαννάκου, μετά την πτώση από το αναπηρικό της αμαξίδιο και το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε. 

Η κ. Γιαννάκου που πάσχει από υποκείμενα νοσήματα με κυριότερο αυτό του σακχαρώδους διαβήτη, χτύπησε στο κεφάλι όταν έπεσε από το αμαξίδιο, όπως μετέδωσε το Mega, με την κατάσταση της υγείας της να επιδεινώνεται στη συνέχεια και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και οι γιατροί εντόπισαν αιμάτωμα. Μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, η γαλάζια βουλευτής κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 

Τον περασμένο Ιούνιο η Μαριέττα Γιαννάκου είχε νοσηλευτεί ξανά στο 251 ΓΝΑ, καθώς είχε αισθανθεί δύσπνοια κατά τη διάρκεια των διακοπών της, ενώ τέλη Σεπτεμβρίου νόσησε με νέο κορονοϊό και νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού και υποχρεώθηκε να παραμείνει σε καραντίνα.

Εντός της ημέρας αναμένεται ιατρικό ανακοινωθέν, ενώ η δημόσια τηλεόραση μετέδωσε ότι στο νοσοκομείο θα μεταβεί τις επόμενες ώρες ο πρωθυπουργός, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της βουλευτού της Ν.Δ. 

Πηγή:efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)