Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Ομαδικά πυρά κατά του Δημάρχου Αλμωπίας για τον ορισμό προέδρου στην ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας


 Τα ομαδικά πυρά σύσσωμης της αντιπολίτευσης συγκέντρωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας  Χ. Μπάτσης για την απόφασή του να ορίσει πρόεδρο στην ΔΗΚΕΑλμωπίας  τον κουμπάρο του Γιώργο Συλλέκτη

ο οποίος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του . Ο Δημήτρης Μπίνος τόνισε ότι ο δήμαρχος επιβεβαιώνει  την κοινή γνώμη που τον κατηγορεί ότι  τακτοποιεί φίλους και κουμπάρους.  Ο Νίκος Παρούτογλου εξέφρασε την εύλογη απορία  για την ταχύτητα της αντικατάστασης ,αφού στην Επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ  δεν έχουν οριστεί εδώ και ένα χρόνο τα μέλη που παραιτήθηκαν . Για παλαιοκομματισμό  και ρουσφέτια και περιφρόνηση όλης της τοπικής κοινωνίας  έκαναν λόγο μεταξύ άλλων η Γεωργία Αμπάρη και ο Δημήτρης Ασβεστόπουλος. Ο τελευταίος μάλιστα ζήτησε συνεργασία με τους επικεφαλής των  άλλων παρατάξεων και κάλεσε τον Δήμαρχο να ανακαλέσει την απόφασή του  και να αλλάξει την όλη διδικασία. Για ατόπημα έκανε λόγο μεταξύ άλλων  ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ  Χ. Γεωργίου, ο οποίος αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έγιναν ώστε η ΔΗΚΕΑ να ανέβει ψηλά και να προσφέρει σημαντικό κοινωνικό έργο. 

Ο Δήμαρχος υπεραμύνθηκε της επιλογής του πλέκοντας το εγκώμιο του νέου προέδρου

 

1 σχόλιο:

  1. Φαρισαίοι και υποκριτές.Δηλαδη αν δεν ήταν κουμπάρος ο Συλλεκτης,θα δεχοσασταν την τοποθέτηση του;Δήμαρχε γλεντα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)