Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Δημήτρης Μπίνος: Δήμαρχος των κουμπάρων ο Χ.Μπάτσης

 

ΕΔΩ ΖΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ.!!!
Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο η απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση να ορίσει Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας τον Γιώργο Συλλέκτη.
Η αντιπολίτευση τον κατηγόρησε για «διοίκηση των κουμπάρων», καθώς όπως τόνισαν είναι γνωστή η φιλική σχέση των δύο ανδρών, ενώ παράλληλα ο νέος Πρόεδρος ήταν και υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ. Μπάτση χωρίς ωστόσο να εκλεγεί.






Μάλιστα, οι περισσότεροι εστίασαν στο γεγονός ότι είναι ίσως η πρώτη φορά που τοποθετείται σε μια τέτοια θέση εξωθεσμικός παράγοντας, δηλαδή πρόσωπο που δεν έχει την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου.
Ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» Δημήτρης Μπίνος, στην τοποθέτησή του δήλωσε τα εξής: «Ο κ. Μπάτσης επιβεβαιώνει τα όσα λέω εδώ και καιρό. Νομιμοποιεί σήμερα με την πρότασή του εξωθεσμικούς παράγοντες, μη εκλεγμένους, αφού δεν βρίσκει κανέναν Δημοτικό Σύμβουλο ικανό και άξιο να αξιοποιήσει και να προτείνει για τη θέση του Προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Α. Προτείνει λοιπόν φίλους και κουμπάρους. Γνωρίζει ο τοποθετημένος και αυτός τον οποίος εσείς προτείνετε την ουσία της Διοίκησης αυτής της Κοινωφελούς Επιχείρησης ή εξυπηρετείτε απλά φίλους και κουμπάρους, φέρνοντάς τους στη Διοίκηση τόσων σημαντικών νομικών προσώπων. Όπως γνωρίζουμε, η ΔΗ.Κ.Ε.Α. έχει όλα τα κοινωνικά προγράμματα, όπως το «Βοήθεια στο Σπίτι», το ΚΔΑΠ ΑμεΑ, το ΚΔΑΠ Σχολικό. Ανθρώπους που απέτυχαν να εκλεγούν και συνδέονται μαζί σας συγγενικά, τους προτείνετε γι’ αυτή τη σημαντική Κοινωφελή Επιχείρηση. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σε αυτή τη θέση έχουν δουλέψει αρκετοί και την έχουν αναδείξει πλέον σε θετικό πρόσωπο, όπως οι πρώην Πρόεδροι Κώστας Ζαχαριάδης και ο Χρήστος Γεωργίου που εργάστηκαν και εξορθολόγησαν τα οικονομικά της Επιχείρησης, ώστε να φτάσει στο καλό σημείο που βρίσκεται σήμερα. Σήμερα λοιπόν δικαιώνετε όσα λέω εδώ και καιρό, ότι δηλαδή Εδώ Ζείτε για να εξασφαλίσετε θέσεις εργασίας σε φίλους και κουμπάρους. Και επειδή και εμείς Εδώ Ζούμε και βλέπουμε, η επόμενη μέρα για εσάς θα είναι μαύρη».

3 σχόλια:

(3)