Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Τ ι γίνεται με τον covid-19 στην Αλμωπίας

 

 



Πόσοι μαθητές έχουν κολλήσει

  

Υπεύθυνη θέση και ενημέρωση  οφείλουν να κάνουν οι υπεύθυνοι σχετικά με τον covid-19 

 Τόσο οι υπεύθυνοι  εκπαιδευτικοί όσο και  η αρμόδια δημοτική επιτροπή  Παιδείας του Δήμου Αλμωπίας .

Σύμφωνα  με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε επιλεκτικά και υπογράφεται από το ΓΕΛ Αριδαίας  η κατάσταση είναι μάλλον πολύ ανησυχητική .

 

Επείγουσα ανακοίνωση:  Όσοι μαθητές διαμένετε στην Μαθητική Εστία παραμένετε σε περιορισμό κατ΄ οίκον για 5 τουλάχιστον ημέρες (εμβολιασμένοι ανεμβολίαστοι και ανοσοποιημένοι) για την εβδομάδα από 17-1 έως 22-1.

 

 

Όσοι βρεθήκατε επίσης στο λεωφορείο της Παρασκευής για τα πάνω χωριά (Λαγκαδιά, Περίκλεια κλπ) μαζί με τους μαθητές του τελευταίου δρομολογίου, θεωρείστε στενή επαφή, επανέρχεστε με rapid ή self ανάλογα την κατηγορία σας.

 

 

Επίσης, δυο κρούσματα έχουμε στο Α4 (σύνολο 4 από την περασμένη Τρίτη), επίσης 1-2 κρούσματα έχει μάλλον και το Α5. Το Β2 και ΒΘ2 έχει ένα κρούσμα. Προτείνω σε όλους τους μαθητές των δυο τμημάτων της Α τάξης 4 &5 να προσέλθουν στο σχολείο 2 ώρες αργότερα, αύριο Δευτέρα, κάνοντας οι ανεμβολίαστοι rapid test και self οι εμβολιασμένοι και οι ανοσοποιημένοι που δεν έχει παρέλθει τρίμηνο από τη νόσησή τους και όχι εξάμηνο.

 

Αν βέβαια, υπάρχουν στο σπίτι ευπαθή πρόσωπα καλό είναι αυτοί οι μαθητές να παραμείνετε μέχρι και την Τρίτη σε περιορισμό κατ΄ οίκον και χωριστά από τα αγαπημένα και ευπαθή πρόσωπα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντός σας.

 

 

Οι απουσίες θα τακτοποιηθούν αναλόγως μετά το πέρασμα αυτής της δύσκολης στιγμής και η επάνοδος στο σχολείο θα γίνεται με rapid από το Κ Υγείας.

 

 

Όσοι μαθητές έχετε αύριο με τον κ. Κοντογιάννη 1η ώρα μπορείτε κατ' εξαίρεση να έλθετε αργότερα επειδή θα απουσιάσει. Παρακαλώ να παρακολουθείτε τα e-mails που σας στέλνω. Αν για κάποιο λόγο δεν τα λαμβάνετε παρακαλώ πείτε στο παιδί σας να ενημερώσει τη γραμματεία του σχολείου για το σωστό mail.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)