Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Για την περιοχή μας αύριο Παρασκευή 11/2 εξασθενούν κι άλλο οι άνεμοι, ίσως τοπικές ομίχλες το πρωί, ηλιοφάνεια και το βράδυ ξαστεριά

Σάκης Αρναούτογλου: Υγρασία και ομίχλες την Παρασκευή

Καλός θα είναι ο καιρός την Παρασκευή, αλλά θα έχουμε περισσότερη υγρασία και ομίχλες. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου την Παρασκευή θα έχουμε ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές, ενώ χαμηλές νεφώσεις θα έχουν τα βόρεια τμήματα του Έβρου, της Θράκης, της ανατολικής και δυτικής Μακεδονίας της Θεσσαλίας της Στερεάς και της ΒΔ Πελοποννήσου.

Από το μεσημέρι και μετά θα παραμείνει η ηλιοφάνεια και το βράδυ θα έχουμε ξαστεριά.

Στην Αττική το πρωί θα έχουμε ήλιο ίσως και χαμηλές νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα διαλυθούν. Η θερμοκρασία από 3 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη το πρωί θα έχουμε περιορισμένη ορατότητα ίσως και τις γύρω περιοχές αλλά από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 1 έως 14 βαθμούς.

Το Σάββατο θα έχουμε συννεφιά στο Ιόνιο από το πρωί ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλός. Αλλά το απόγευμα τα σύννεφα θα «περπατήσουν» προς τα ανατολικά και δεν αποκλείεται να βρέξει τοπικά στα ΒΑ της χώρας.

Την Κυριακή τα σύννεφα θα παραμείνουν και θα έχουμε βροχές έως το μεσημέρι στη Θεσσαλία, στην αν.Στερεά στα βόρεια της Αττικής και της Εύβοιας.

Αναλυτικά η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)