Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Δολοφονία Άλκη: Ραγδαίες εξελίξεις - Συνελήφθη ο 12ος, αρνείται την εμπλοκή του

Δολοφονία Άλκη: Ραγδαίες εξελίξεις - Συνελήφθη ο 12ος, αρνείται την εμπλοκή του

 
 
 
Καταιγιστικές εξελίξεις στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Ο «12ος» εμπλεκόμενος στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού παραδόθηκε στις Αρχές και συγκεκριμένα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης το πρωί της Δευτέρας. Αμέσως μετά οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του.

Πρόκειται για τον επονομαζόμενο «Ντίνο», ο οποίος ήταν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο οδηγός του τρίτου ΙΧ μάρκας Polo. Το μικρό του όνομα το έχει δώσει στην απολογία του, ο 21χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ο οποίος κρατούσε το δρεπάνι και απολογήθηκε την Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα είναι και η απολογία του 20χρονου αλβανικής καταγωγής για τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού. Ο 20χρονος, ο οποίος παραδόθηκε την περασμένη Πέμπτη αφού πρώτα είχε διαφύγει στη χώρα του, είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

«Δεν είναι οργανωμένος, βρέθηκε στον τόπο της δολοφονίας του Άλκη συγκυριακά»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένειά του, ο 22χρονος δεν είναι οργανωμένος οπαδός και βρέθηκε συγκυριακά στον τόπο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας του 22χρονου:

«Παρουσιάστηκε αυτοβούλως, σήμερα στις 8.30 το πρωί, στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ο 22χρονος, οδηγός του γκρι POLO που σχετίζεται με την υπόθεση της δολοφονίας του ΑΛΚΗ.

Δηλώνει ότι, δεν είναι οργανωμένος οπαδός καμίας ομάδας, δεν είναι μέλος κανενός Συνδέσμου, δεν είχε συμμετάσχει ποτέ στο παρελθόν σε επεισόδια αθλητικής ή άλλης μορφής βίας.

Οι συγκατηγορούμενοι του, δεν έδωσαν έως σήμερα τα στοιχεία του, γιατί, πολύ απλά, πλην ενός, δεν τον γνωρίζουν (δεν τους έχει, ούτε τον έχουν ξανασυναντήσει).

Βρέθηκε συγκυριακά στο σημείο εκκίνησης του επεισοδίου, στην Παλαιών Πατρών Γερμανού.

Του ζητήθηκε και άκριτα δέχτηκε, να μεταφέρει, ελλείψει αυτοκινήτων, 3 άτομα, τα δύο άγνωστα του, στη Χαριλάου.

Δεν γνώριζε ότι οι συγκατηγορούμενοι του μεταφέρουν οπλισμό και ότι επίκειται επίθεση σε άλλα άτομα.

Στο επεισόδιο δεν συμμετείχε κατά κανένα τρόπο.

Όπως αποδεικνύεται από το σύστημα εντοπισμού (GPS) του αυτοκινήτου του, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, βρισκόταν συνεχώς εντός αυτού, εν κινήσει, σε απόσταση 30 μέτρων από το σημείο της επίθεσης, μη έχοντας καν οπτική επαφή.

Αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης του και θέτει τον εαυτό του στην κρίση της δικαιοσύνης.

Είναι συγκλονισμένος από την τροπή που πήραν τα πράγματα, εκφράζει τα συλλυπητήρια και την οδύνη του στην οικογένεια του Άλκη και τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση των υπολοίπων παιδιών που τραυματίστηκαν». 

Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)