Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Δολοφονία Άλκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 23χρονο - Συναυτουργοί όσοι συμμετείχαν

Δολοφονία Άλκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 23χρονο - Συναυτουργοί όσοι συμμετείχαν

 
 
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 23χρονος. Συναυτουργοί θεωρούνται όλοι όσοι έλαβαν μέρος στη δολοφονική επίθεση τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Βαρύ το κατηγορητήριο για τον 23χρονο, αλλά και για όσους έλαβαν μέρος στη δολοφονία του Άλκη.

Για από κοινού ανθρωποκτονία με δόλο, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατηγορείται, σύμφωνα με την ποινική δίωξη που τού άσκησε ο εισαγγελέας πρωτοδικών, ο 23χρονος. Εκτός από την παραπάνω κακουργηματική πράξη, ο εισαγγελικός λειτουργός τού απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος και μεταξύ αυτών για επίθεση και χρήση επικίνδυνων μέσων, με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του Αθλητικού Νόμου, όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Συναυτουργοί θεωρούνται όλοι όσοι έλαβαν μέρος στη δολοφονική επίθεση τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Ο 23χρονος, ο οποίος εξακολουθεί να αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στο περιστατικό, ήταν ψυχρός και ανέκραφρος όσο βρισκόταν ενώπιον του Εισαγγελέα.

Κρατείται και θα απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ οι υπόλοιποι δράστες αναζητούνται από την Αστυνομία.

Ταυτοποιήθηκε ότι ήταν οδηγός του αυτοκινήτου

Από τη δικογραφία προκύπτει πως ο οδηγός του αυτοκινήτου, με το οποίο κινήθηκαν οι δράστες, ήταν ο 23χρονος χούλιγκαν. Νωρίτερα το πρωί, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εν μέσω αποδοκιμασιών. Ο 23χρονος πέρασε την είσοδο των δικαστηρίων υπό ισχυρή αστυνομική συνοδεία, έχοντας σκυμμένο το κεφάλι και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, μάσκα και κουκούλα.


Εξιτήριο θα πάρουν οι δύο τραυματίες

Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Παπανικολάου» θα πάρουν πιθανότατα σήμερα οι δύο τραυματίες. Οι δύο νεαροί, σύμφωνα με το thesstoday, είναι καλά στην υγεία τους και έχουν διαφύγει τον κίνδυνο. 

Αναρτήθηκε από ieidiseis.gr

1 σχόλιο:

  1. Μαζί με τους άλλους που αναζητούνται ανήκαν σε νεοναζιστική οργάνωση.
    Υπεύθυνη για τις επιθέσεις σε Μπουτάρη , συλλαλητήρια για να συμφωνία των Πρεσπών και άλλα παλιότερα, και σε μαθητές σε Λύκεια Θεσσαλονίκης πρόσφατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)