Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Ραγδαίες εξελίξεις: Οκτώ συνολικά συλλήψεις για τη δολοφονία του Άλκη – Πρώην ποδοσφαιριστής ο ένας από τους συλληφθέντες - Τα νέα στοιχεία

https://thesstoday.gr/wp-content/uploads/2022/02/alkis3-1021x580.jpg

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη καθώς συνολικά συνελήφθησαν οκτώ άτομα το βράδυ της Κυριακής από τις αστυνομικές αρχές.

Αναζητούνται ακόμη δύο άτομα που εμπλέκονται στη δολοφονία στο πλαίσιο των δέκα ενταλμάτων σύλληψης που εκδόθηκαν σήμερα από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Μεταξύ αυτών είναι και ο 20χρονος Αλβανός ο οποίος διέφυγε στη χώρα του και καταζητείται.

Τι γνωρίζουμε για τους 8 συλληφθέντες

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες που έχει συλλέξει το ThessToday.gr, οι συλληφθέντες είναι όλοι νεαροί, Ελληνικής και Αλβανικής καταγωγής. Πρόκειται για επτά Έλληνες και έναν Αλβανό, ηλικίας από 20 έως 23 ετών ενώ οι τρεις από τους οκτώ έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν την Ελληνική Αστυνομία, εμπλεκόμενοι σε διάφορες υποθέσεις.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο οδηγός, Γ.Κ. του δεύτερου αυτοκινήτου, το οποίο συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση. Ο Γ.Κ είναι πρώην ποδοσφαιριστής στην παιδική ομάδα του ΠΑΟΚ, υπάλληλος σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας υποδημάτων και οργανωμένος στη ΘΥΡΑ 4.

Μάλιστα o Γ.Κ είναι φίλος, στο facebooκ με τον 20χρονο Αλβανό ο οποίος έχει διαφύγει στη χώρα του και καταζητείται.

Οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δύο ακόμη ατόμων που εμπλέκονται στη δολοφονία του 19χρονου και συγκλόνισε το πανελλήνιο συνεχίζονται.

Σημειώνεται επίσης ότι αύριο απολογείται ο 23χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονική επίθεση στον Άλκη και την παρέα του ενώ στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν και οι 8 έως τώρα συλληφθέντες.

1 σχόλιο:

  1. Όταν έγινε η δολοφονία τα υπόλοιπα της νεοναζιστικής συμμορίας που έχουν βρει φιλοξενία σε πετσομπουκωμενα πατσαβούρια έγραφαν πως πρόκειται για συμμορία Αλβανών που έχει σχέση με ναρκωτικά και είναι δολοφόνοι.
    Κλασικά τα σχόλια τους αναπαράγονταν (από τα πετσομπουκωμενα πατσαβούρια)επενδύοντας στο ρατσιστικο μίσος όπως έκαναν πάντα.
    Και στη δολοφονία Φύσσα τα ίδια έλεγαν.
    "Για τη μπάλα μαλώσανε".
    Σήμερα πια μαθαινουμε ότι η συμμορία αυτή με νεοναζιστικές αναφορές που εκμεταλλεύεται την ανοχή των αρχών, έχει σχέση με τις νεοναζιστικές επιθέσεις στα λύκεια της πόλης και αλλου.Θυμομαστε ότι όταν γίνονταν τα επεισόδια στα λύκεια επίσημες ανακοινώσεις αρμόδιων παραγόντων έκανε λόγο για βία που την προκαλούν άλλοι!
    Τα πετσομπουκωμενα πατσαβούρια έχουν βγάλει το σκασμός, οι δικαστικοί ασχολούνται με τις αιτήσεις αποφυλάκισης των συμμοριτών χρυσαυγιτων που αποφυλακίζονται συχνά πυκνά,η δολοφονία ενός παιδιού προκαλεί την υποκριτική αναστάτωση ολίγων ημερών, οι διοικήσεις των ΠΑΕ κλείνουν τα μάτια για τα λουλούδια που φιλοξενούν οι σύνδεσμοι τους, το καθεστώς κάνει ότι δε βλέπει τους μαχαιροβγάλτες και όλα θα ξεχαστούν χωρίς να αλλάξει τίποτα μέχρι τον επόμενο νεκρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)