Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός στην περιοχή μας την Τετάρτη 16/3 (video)



 

 Πιθανότητα για πάχνη το πρωί. Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας με αραιή συννεφιά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το βράδυ ξαστεριά με αραιές νεφώσεις.


 Φτιάχνει ο καιρός την Τετάρτη, ωστόσο στις βόρειες και ανατολικές περιοχές θα έχουμε έντονες συννεφιές. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από το πρωί θα έχουμε ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας λόγω της εξασθένησης των ανέμων.

Από το μεσημέρι και μετά οι αραιές συννεφιές εντοπίζονται μόνο στα ανατολικά και από το βράδυ στη βόρεια Ελλάδα όπως στη Θράκη θα έχουμε κάποιες βροχές.

Στην Αττική από το πρωί έως και το μεσημέρι θα έχουμε ηλιοφάνεια με κάποιες λίγες συννεφιές με την θερμοκρασία από 3 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε εναλλαγές ηλιοφάνειας με συννεφιές χωρίς να δώσουν τίποτα το ιδιαίτερο. Το βράδυ θα συννεφιάσει περισσότερο και θα έχουμε κάποιες τοπικές ψιχάλες. Η θερμοκρασία από 0 έως 12 βαθμούς.

Την Πέμπτη θα έχουμε κάποιες περισσότερες συννεφιές με τοπικές βροχές στα ΒΑ της χώρας και πιο κλειστός θα είναι ο καιρός στην Θεσσαλονίκη και περιμετρικά από την πόλη καθώς επίσης σε Θεσσαλία, βόρεια Εύβοια, ΒΑ Στερεά και ανατολική Πελοπόννησο.

Τα πρώτα χιόνια θα έρθουν την Παρασκευή ακόμη και σε πεδινά τμήματα στις βορειότερες περιοχές και το Σάββατο οι τοπικές χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν στα κεντρικά και βόρεια της χώρας.

Την Κυριακή τα σύννεφα θα κατέβουν νοτιότερα και σε Αττική και Βοιωτία αναμένονται εκ νέου χιονοπτώσεις στα βόρεια των περιφερειών.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)