Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός στην περιοχή μας την Τετάρτη 30/3

 

 

Ηλιοφάνεια με σχετική θολούρα στην ατμόσφαιρα και μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Το βράδυ αυξημένη συννεφιά.


«Πολύ νερό αναμένεται να πέσει στην Ηπειρο την ερχόμενη Παρασκευή και Σάββατο και πιθανώς την Κυριακή με χιόνια μάλιστα στα ορεινά από το βράδυ της Παρασκευής. Διαφορετικά θα κυλήσει ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα» αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου με τον καιρό, ωστόσο, της Τετάρτης να είναι γενικά καλός.

Ειδικότερα, το πρωί της Τετάρτης προβλέπεται ηλιοφάνεια με γενική θολούρα στην ατμόσφαιρα της χώρας, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας οι συννεφιές από τα δυτικά θα μεταφερθούν στα ανατολικά. Τις βραδινές ώρες προβλέπεται συννεφιά και τοπικές βροχές στα ΒΔ.

Στην Αττική θα έχουμε ηλιοφάνεια και θολούρα και οι αραιές συννεφιές σταδιακά θα πυκνώσουν. Η θερμοκρασία από 7 έως 19 βαθμούς.
Αραιές συννεφιές προβλέπονται αρχικά για τη Θεσσαλονίκη και η θολούρα θα παραμείνει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία από 7 έως 16 βαθμούς.

Την Πέμπτη επίσης θα έχουμε συννεφιά και τοπικές καταιγίδες στα ΒΔ. Οι νοτιάδες θα φτάσουν τοπικά και τα 9 μποφόρ, ενώ πολύ άστατος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή. Στη Δυτική και βόρεια Ελλάδα θα έχουμε φαινόμενα με ισχυρές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Το Σάββατο ο άστατος καιρός θα παραμείνει στα δυτικά με έντονες βροχές και χιόνια στα ΒΔ της Ελλάδας.

Την Κυριακή επίσης θα έχουμε βροχές και χιονοπτώσεις στα δυτικά της Ελλάδα, αλλά στα ανατολικά η θερμοκρασία θα ανέβει ακόμη περισσότερο.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)