Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με «αφασία» - Εγκαταλείπει την υποκριτική

Ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με «αφασία» - Εγκαταλείπει την υποκριτική

 
Μακριά από την υποκριτική θα συνεχίσει την ζωή του ο Μπρους Γουίλις, καθώς διαγνώστηκε με την εγκεφαλική πάθηση, «αφασία».

Ένας από τους διασημότερους Αμερικανούς ηθοποιός του κινηματογράφου, ο Μπρους Γουίλις, αναγκάζεται να απομακρυνθεί από την μεγάλη οθόνη, αλλά και από την υποκριτική γενικότερα, καθώς διαγνώστηκε με την εγκεφαλική πάθηση, «αφασία».

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω ανακοίνωσης που έκανε η οικογένειά του στα social media, η οποία υπογράφεται από τις κόρες του ηθοποιού Rumer Willis , Scout Willis , Tallulah Willis , Mabel Willis και Evelyn Willis , καθώς και της συζύγου του Bruce, Emma Heming Willis και της πρώην συζύγου του Demi Moore.

«Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Μπρους, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες. Ως αποτέλεσμα αυτού και με πολλή προσοχή, ο Μπρους απομακρύνεται από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν.

Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και εκτιμούμε τόσο τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας. Προχωράμε ενωμένοι και θέλαμε να ενημερώσουμε τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει για εσάς, όπως και εσείς για εκείνον.

Όπως λέει πάντα ο Μπρους, "Ζήσε το" και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό.

Με αγάπη, Emma, Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel και Evelyn». 

 

Η αφασία είναι μια κατάσταση που στερεί στον παθών την ικανότητα επικοινωνίας και μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά του να μιλάει, να γράφει και να κατανοεί τη γλώσσα, προφορική και γραπτή.

Συνήθως εμφανίζεται ξαφνικά μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, ή τραυματισμό στο κεφάλι, ενώ η σοβαρότητά της εξαρτάται από μια σειρά καταστάσεων, συμπεριλαμβανομένης της αιτίας και της έκτασης της εγκεφαλικής βλάβης.

Σημειώνεται ότι ο 67χρονος ηθοποιός είχε μία λαμπρή καριέρα στο Χόλιγουντ, ενώ πρωταγωνίστησε σε επιτυχίες όπως το Die Hard και το Armageddon, ενώ αγαπήθηκε μέσα από ρόλους που έκανε σε ταινίες όπως Pulp Fiction, The Fifth Element12 Monkeys και Sin City, έχοντας συχνά τον ρόλο του… σκληροτράχηλου άντρα.

Ανάμεσα στις βραβεύσεις και τις διακρίσεις του, ο Μπρους Γουίλις έχει μία Χρυσή Σφαίρα και δύο βραβεία Emmy. 

Πηγή:ieidiseis.gr

 

1 σχόλιο:

(3)