Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Συνεχίζονται οι διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος στην Αλμωπία

 

 

 

 

 

 

 ΓΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΑΦΟΡΜΗ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

 

 Δεν ιδρώνει τελικά το αυτί κανενός για τις ανυπόφορες πλέον και συνεχείς διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στην Αλμωπία. Πριν καλά –καλά ξεχαστεί η διακοπή της περασμένης Κυριακής σήμερα Πέμπτη , σημειώθηκε και  νέα σε αρκετές περιοχές της Αλμωπίας. Φυσικά , ως συνήθως κανείς δεν μπήκε στον κόπο να εξηγήσει τον λόγο. Στο μεταξύ ο Προϊστάμενος του ΔΕΔΔΗΕ  ‘Εδεσσας ‘όχι  μόνο δεν ζήτησε συγνώμη  για την αδικαιολόγητα πολύωρη διακοπή της Κυριακής, αλλά εκ του αποτελέσματος δείχνει να συνεχίζει την αλαζονική και προκλητική στάση του απέναντι  στην Αλμωπία.

Η διακοπή της περασμένης Κυριακής οφείλεται  σε ασήμαντη αφορμή. Πριν λίγο καιρό ,σε καίριο σημείο του δικτύου  λόγω ελλείψεων  είχε τοποθετηθεί μεταχειρισμένο ανταλλακτικό. Όλοι γνώριζαν και πιο πολύ όφειλε να το γνωρίζει ο προϊστάμενος , ότι ήταν ζήτημα χρόνου  να σταματήσει να λειτουργεί. Όχι μόνο δεν φρόντισε να τακτοποιηθεί  έγκαιρα το πρόβλημα , αλλά την Κυριακή που παρουσιάστηκε η βλάβη αντί για λίγα λεπτά , κράτησε  τρεις ώρες, γιατί ψάχνανε να βρουν ....ανταλλακτικό. 

 

Τι λεν οι βουλευτές του νομού; Μέχρι πότε θα είναι συνένοχοι  σε τέτοιες ολιγωρίες και  ανικανότητες; Μέχρι πότε θα βρίσκονται σε τέτοια πόστα άνθρωποι που εκ του αποτελέσματος  δημιουργούν
προβλήματα  και ταλαιπωρούν τον κόσμο.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος φέρεται να μην πληρεί και τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα, Τουλάχιστον ας δώσουν μια εξήγηση στον κόσμο , αφού δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)