Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός στην περιοχή μας την Τετάρτη 27/4 (video)


 

 

 

  Ηλιοφάνεια το πρωί με καλή διαύγεια και ορατότητα. Προς το απόγευμα σύννεφα χωρίς φαινόμενα. Το βράδυ ξαστεριά.


Επιστροφή στα 22αρια και τα 23αρια μετά τα 30αρια της Τρίτης. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου ο καιρός της Τετάρτης θα είναι καλός και συγκεκριμένα από το πρωί θα έχουμε λιακάδα παντού, αλλά και κάποιες τοπικές ομίχλες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Όμως όσο θα πλησιάζουμε προς το απόγευμα στη Θεσσαλία, στην Ήπειρο, στη Θράκη και στη Μακεδονία θα έχουμε μπόρες ίσως και κάποιες καταιγίδες, ενώ δεν αποκλείεται ειδικά στη Θράκη να έχουμε και χαλάζι, ενώ προς το βράδυ ο καιρός θα φτιάξει.

Στην Αττική θα έχουμε λιακάδα από το πρωί και η μέρα θα κυλήσει με ήλιο, ενώ η θερμοκρασία από 13 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη και η κεντρική Μακεδονία θα έχει ηλιοφάνεια αλλά και ομίχλες στον Θερμαϊκό. Στους ορεινούς όγκους θα έχουμε σύννεφα με την θερμοκρασία από 12 έως 24 βαθμούς.

Την Πέμπτη η μέρα θα ξεκινήσει με ήλιο και την Παρασκευή θα έχουμε σύννεφα από τη δυτική Ελλάδα προς τα ανατολικά και στη ΒΔ Ελλάδα θα έχουμε βροχές προς το βράδυ.

Το Σάββατο τις πρωινές ώρες θα έχουμε αστάθεια στην κεντρική Μακεδονία με διάσπαρτες καταιγίδες και την Πρωτομαγιά θα υπάρξουν σύννεφα προς τα δυτικά και θα επεκταθούν ανατολικότερα με τοπικές μπόρες από το μεσημέρι και μετά και κυρίως στα δυτικά κεντρικά και βόρεια της Ελλάδας. Η θερμοκρασία την Πρωτομαγιά θα σημειώσει πτώση με 20 και 22 βαθμούς, ενώ στα δυτικά θα έχουμε περίπου 25 βαθμούς.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού του Σάκη Αρναούτογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)